Foto: AFP/Scanpix
Karolīnas "Hurricanes" uzbrucējs Jusi Jokinens, Bostonas "Bruins" uzbrucējs Patriss Beržerons un Fīniksas "Coyotes" vārtsargs Iļja Brizgalovs nosaukti par aizvadītās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) labākajiem spēlētājiem.

Jusi Jokinens kļuva par nedēļas rezultatīvāko spēlētāju visā līgā, trijās spēlēs iegūstot septiņus rezultativitātes punktus par četriem vārtiem un trim piespēlēm. Karolīnas "Hurricanes" šajās spēlēs ieguva četrus no sešiem iespējamiem punktiem un pietuvojās astotajai vietai Austrumu divīzijas kopvērtējumā.

Otrā nedēļas zvaigzne, Patriss Beržerons, arī guva četrus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles Bostonas "Bruins" labā, kas uzvarēja trijās no četrām pagājušās nedēļas spēlēm. 11. janvāra spēlē pret Otavas "Senators" Beržerons guva "hat trick", bet viņa komanda svinēja "sauso" uzvaru ar 6:0.

Iļja Brizgalovs aizvadītās nedēļas trijās spēlēs atvairīja 91 no 97 metieniem pa saviem vārtiem, ļaujot komandai svinēt uzvaru visos trijos mačos un pakāpties uz ceturto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!