Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālā svētdien iekļuva Losandželosas “Kings” komanda.

Rietumu konferences pusfināla sērijas ceturtajā spēlē “Kings” ar rezultātu 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) pārspēja Sentluisas “Blues” vienību, sērijā līdz četrām uzvarām būdami pārāki ar 4-0.

Uzvarētājiem aizvadītajā spēlē ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Dastins Brauns, bet reizi precīzs bija Džordans Nolans, kurš ir Latvijas izlases galvenā trenera Teda Nolana dēls. Tikmēr “Blues” komandā vienīgo reizi ripu vārtos raidīja Kevins Šatenkirks.

Iepriekšējo reizi “Kings” komanda Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālā iekļuva 1993.gadā, kad klubā vēl spēlēja leģendārais uzbrucējs Veins Greckis.

Konferences finālā Losandželosas komanda spēkosies ar Fīniksas “Coyotes” un Nešvilas “Predators” pāra uzvarētāju. Pagaidām šajā sērijā ar 3-1 vadībā ir “Coyotes”.

Tikmēr Austrumu konferences pusfinālā starp Vašingtonas “Capitals” un Ņujorkas “Rangers” komandām rezultāts sērijā ir neizšķirts 2-2, bet Ņūdžersijas “Devils” ir vadībā ar 3-1 pār Filadelfijas “Flyers”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!