Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs nepiedalīsies NHL Visu zvaigžņu spēlē un turpinās atlabt no smadzeņu satricinājuma.

Kā ziņots, Krosbijs traumu guva 6.janvāra spēlē, kurā "Penguins" ar rezultātu 8:1 pārliecinoši uzvarēja Tampabejas "Lightning" komandu.

"Penguins" ģenerālmenedžeris Rejs Šero atklāja, ka Krosbijs veiksmīgi atlabst no savainojuma, taču vēl nav gatavs spēlēt.

""Penguins" vadība ir izlēmusi, ka viņš nepiedalīsies NHL Visu zvaigžņu spēlē un turpinās atpūsties un ārstēties, lai varētu atgriezties mūsu komandas sastāvā," izteicās Šero.

"Krosbijs nav slidojis jau divas nedēļas, un vēl aizvien viņam nav ieteicamas fiziskas darbības. Mēs domājam, ka šobrīd svarīgākais ir, lai viņš pilnībā atlabst," piebilda Šero.

Kā ziņots, Krosbijs līdzjutēju balsojumā par Visu zvaigžņu spēles dalībniekiem ieguva visvairāk balsu.

Jau vēstīts, ka par NHL Visu zvaigžņu spēles kapteiņiem iecelti Karolīnas "Hurricanes" uzbrucējs Ēriks Stāls un slavenais Detroitas "Red Wings" komandas aizsargs Niklass Lindstrēms.

Līdz ar to Visu zvaigžņu spēlē savā starpā tiksies Stāla komanda un Lindstrēma komanda.

Jau vēstīts, ka līdzjutēji balsojumā noteica tikai pirmos sešus spēles dalībniekus. Vēl 36 hokejistu vārdus nosauks NHL darba grupa, kopējo spēles dalībnieku skaitu palielinot līdz nepieciešamajiem 42 spēlētājiem - trīs vārtsargi, seši aizsargi un 12 uzbrucēji katras komandas sastāvā.

Komandu sastāvus izvēlēsies kapteiņi.

Kā ziņots, līdz šim Visu zvaigžņu spēlē savā starpā tikās Austrumu un Rietumu izlases, kuru sastāvu noteica līdzjutēju balsojums.

Taču aizvadītā gada novembrī NHL vadība nāca klajā ar ieceri mainīt pastāvošo kārtību, jaunos Visu zvaigžņu spēles sastāvu atlases principus ieviešot jau no šīs sezonas, līdzjutēju balsojumam atvēlot daudz mazāku nozīmi.

Šī gada NHL Visu zvaigžņu spēle tiks aizvadīta 30.janvārī "Hurricanes" mājvietā "RBC Center" arēnā.

Kā zināms, Vankūveras ziemas olimpisko spēļu dēļ 2009./2010.gada sezonā NHL Visu zvaigžņu spēle netika aizvadīta.

Iepriekšējā Visu zvaigžņu spēlē 2009.gadā Austrumu izlase ar 12:11 pēcspēles metienu sērijā pieveica Rietumu izlases hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!