Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"Liepājas metalurga" hokeja komanda arī nākamajā sezonā spēlēs Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ), apstiprinājis kluba hokeja direktors Mihails Vasiļonoks.

Baltkrievijas atklātā čempionāta ekstralīgā plāno spēlēt 12 komandu, un "Liepājas metalurgs" savu dalību jau apstiprinājis. Taču salīdzinājumā ar pagājušo sezonu komandā nav plānots aicināt viesspēlētājus un pieredzējušus meistarus, tā vietā vairāk paļaujoties uz jaunajiem pašmāju hokejistiem, kam būs iespēja krāt pieredzi nopietnākā līmenī, paskaidroja Vasiļonoks.

Pretendentiem uz vietu komandā no 2. līdz 15.maijam iecerēts sarīkot treniņnometni, bet īsta gatavošanās jaunajai sezonai sāksies pēc Jāņiem, teica Vasiļonoks.

"Liepājas metalurga" hokeja komandas galvenā trenera amatā paliks Valērijs Voroņins, bet par viņa palīgu kļūs Igors Ļebedevs, kam jau ir pieredze darbā ar Liepājas hokeja jaunatni.

Vēl marta beigās sporta kluba "Liepājas metalurgs" direktors Ilgvars Šēns paziņoja, ka profesionālu hokeja komandu klubs nesaglabās, jo finansiālā situācija klubā nav spoža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!