Foto: DELFI
"Liepājas Metalurga" hokeja kluba vadība ir paziņojusi sportistiem, ka nākamsezon hokeja komanda varētu nepiedalīties Baltkrievijas atklātajā čempionātā, vēsta portāls "liepajniekiem.lv".

Tikai dienu pēc tam, kad SK "Liepājas metalurgs" sesto reizi kļuva par Latvijas čempionu, komandas vadītāji saviem spēlētājiem paziņoja, kā šābrīža situācijā neredz iespēju nākošajā sezonā piedalīties Baltkrievijas čempionātā.

Tiesa, klubs vēl nesteidz oficiāli atteikties no līdzdalības kaimiņvalsts čempionātā un turpina meklēt iespējas startēt kvalitatīvā turnīrā.

Liepājas klubā neslēpj, ka tikai ar saviem spēkiem uzturēt Baltkrievijas čempionāta komandu nebūs iespējams, tāpēc jau ilgāku laiku notikušas pārrunas ar Rīgas "Dinamo" par vienības uzturēšanu kopīgiem spēkiem.

Šī sezona apliecināja, ka, "Liepājas metalurga" sastāvā piedaloties Baltkrievijas čempionātā, spēlētāji pēc tam kļūst noderīgi "Dinamo" meistarkomandai.

Liepājas un Rīgas klubu vadītāju sarunās kopsaucējs jau tikpat kā tika panākts, taču "Dinamo" vēlāk paziņojuši, ka pašiem nāksies nākamo sezonu sākt ar mīnusiem un ka naudas sadarbībai ar Liepāju neesot, raksta "liepajniekiem.lv".

Aizvadītajā sezonā "Liepājas Metalurga" sadarbība ar Rīgas "Dinamo" tika uzsākta – daži Liepājas kluba spēlētāji tika pie iespējas spēlēt HK "Rīga", bet trīs dinamieši – Juris Štāls, Jānis Andersons un Gints Meija – sezonas laikā tika pie ievērojama spēles laika "Liepājas Metalurga" rindās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!