Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans atklāja, ka galvenais treneris Teds Nolans no vairākiem jaunajiem spēlētājiem Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) turnīrā bija gaidījis labāku sniegumu, intervijā laikrakstam "Diena" atzina pats Lipmans.

Atgādinām, ka Latvijas hokejisti aizvadītajā turnīrā piedzīvoja divus zaudējumus un izcīnīja vienu uzvaru.

"Izlases galvenais treneris Teds Nolans mani pārliecināja, ka viss rit pēc plāna. No šī sastāva tikai pieci vai seši spēlētāji būs sastāvā februāra turnīrā, turpretī Dānijai un Francijai par 80 procentiem bija optimālais sastāvs. Ar Nolanu pēc pēdējās spēles viesnīcā visu rūpīgi izrunājām, arī par konkrētiem spēlētājiem, kurš ko parādīja turnīrā. Mūsu viedokļi principā sakrita. No vairākiem jaunajiem spēlētājiem viņš bija gaidījis labāku sniegumu," "Dienai" stāstīja Lipmans.

LHF prezidents arī pastāstīja, ka Nolans joprojām ir pozitīvi noskaņots darbam ar Latvijas izlasi: "Nolans turpinās darbu Latvijā. Skatīsies "Dinamo" spēles, un varbūt viņam sarūpēšu braucienu uz Maskavu, kad tur spēlēs kāds no mūsu hokejistiem, piemēram, Pujacs. Izlases galvenais treneris palīdzēs arī junioru izlasei pasaules čempionātā Ufā."

Jau ziņots, ka EIHC turnīra pirmās kārtas spēlē ceturtdien Latvijas izlase ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Dānijai, otrās kārtas mačā piektdien ar 4:7 piekāpās Francijai, bet pēdējā mačā ar 4:3 pagarinājumā pieveica Slovēniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!