Foto: F64
Hokeja klubam Rīgas "Dinamo" nav nekādu nopelnu septembrī Rīgā paredzētās pārbaudes spēles ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Floridas "Panthers" un apgalvojumi par "Dinamo" ilgo strādāšanu šī jautājuma risināšanā ir vienkārši smieklīgi, ceturtdien atzina Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

"Rīgas "Dinamo" vadība lūdza zviedru kolēģiem sazināties ar Nacionālo hokeja līgu (NHL) un noskaidrot par iespējamībām sarunāt Rīgā pārbaudes spēli ar kādu no NHL klubiem. NHL viņiem atbildēja, ka tādā veidā lietas netiek kārtotas un tas jādara caur Latvijas Hokeja federāciju," skaidroja Lipmans.

"Mans mērķis, dodoties uz Ziemeļameriku, sākumā bija sarunāt, lai Rīgā notiek divas pirmsezonas pārbaudes spēles. Taču pēc saturīgas un interesantas tikšanās ar NHL viceprezidentu man bija iespēja izvēlēties šīs līgas komandu, kura varētu braukt uz Latviju. Priekšroka tika dota Floridai, jo tur spēlē mūsu Kārlis Skrastiņš. Sākotnēji bija doma, ka pret "Panthers" varētu spēlēt Latvijas izlase," norādīja LHF prezidents.

Rīgas "Dinamo" un Floridas "Panthers" savstarpējā tikšanās paredzēta 28. septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!