Foto: Reuters/Scanpix
Pirmdien savās mājās miris atrasts Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas "Jets" centra uzbrucējs Riks Ripjēns, paziņoja policija.

Kā zināms, Vinipegas "Jets" rindās nākamajā sezonā spēlēs Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

Pēc policijas teiktā, notikuma vietā nekā aizdomīga nav bijis un 27 gadus vecā sportista nāve tiek uzskatīta par pēkšņu.

Pagājušā gada novembra beigās Vankūveras "Canucks" personisku iemeslu dēļ atļāva Ripjēnam atstāt komandu uz nenoteiktu laiku. Tā bija otrā reize trīs gadu laikā, kad hokejists atstāja komandu uz nenoteiktu laiku, lai atrisinātu personiskas problēmas.

Ripjēns pagājušajā sezonā masu mediju uzmanības lokā nonāca arī pēc incidenta. Izbraukuma mačā pret Minesotas "Wild", dodoties uz ģērbtuvēm, Ripjēns sagrāba vienu no līdzjutējiem, par ko NHL piesprieda hokejistam sešu spēļu diskvalifikāciju.

Jūlijā Ripjēns noslēdza viena gada līgumu ar "Jets". NHL karjeras laikā 119 spēlēs viņš guva deviņus vārtus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles.

Ripjēns ir jau otrais NHL spēlējošais hokejists, kurš miris šajā vasarā. Maijā no alkohola un pretsāpju zāļu pārdozēšanas nomira Ņujorkas "Rangers" hokejists Dereks Būgārds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!