Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" spēlētājs Miķelis Rēdlihs pirmdien tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta aizvadītās nedēļas labāko uzbrucēju.

Tā ir ceturtā reize šajā sezonā, kad nedēļas labākā spēlētāja titulu izpelnās "Dinamo" hokejists. Oktobra sākumā Aleksandrs Ņiživijs tika atzīts par nedēļas labāko uzbrucēju, novembra vidū nedēļas labākā vārtsarga tituls tika Edgaram Masaļskim, bet tad nākamajā nedēļā Roberts Bukarts tika atzīts par labāko jauno hokejistu.

Rēdlihs aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients šajās spēlēs bija "+7".

Par nedēļas labāko vārtsargu tika atzīts Vitālijs Jeremejevs no Maskavas "Dinamo", kurš trijās no četrām spēlēm nostāvēja "sausā". Viņa "sausā" sērija ilgst jau 209 minūtes un 47 sekundes, bet četros mačos viņš kopumā atvairīja 98,3% metienu.

Tikmēr nedēļas labākā aizsarga gods tika Vitālijam Atjušovam no Magņitagorskas "Metallurg". Viņa pārstāvētais klubs četrās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, bet aizsargam šajos mačos vieni gūtie vārti, četras rezultatīvas piespēles un lietderības koeficients "+5".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!