Foto: stock.xchng
Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Atlantas "Thrashers" otrdien no fārmkluba izsauca vienu no latviešu aizsarga Artūra Kuldas konkurentiem Polu Postmu.

Kā ziņots, Kulda 4.februārī no Amerikas hokeja līgas (AHL) kluba Čikāgas "Wolves" tika izsaukts uz "Thrashers" komandu, ieņemot savainotā Fredija Meijera vietu, tomēr šajā laikā viņš piedalījās tikai divās "Thrashers" komandas spēlēs, kurās Atlantas klubs piedzīvoja divus zaudējumus.

Savukārt pirmdien viņš tika nosūtīts atpakaļ uz fārmklubu.

21 gadu vecais Postma AHL čempionātā "Wolves" rindās šosezon aizvadījis 56 spēles, kurās izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem un 29 rezultatīvām piespēlēm, kļūstot par komandas rezultatīvāko aizsargu.

2008./2009.gada sezonā Postma Rietumu hokeja līgas (WHL) čempionātā Kalgari "Hitmen" sastāvā nopelnīja lietderības koeficentu +67. Tāpat viņš uzstādīja komandas aizsargu rekordu, gūstot 23 vārtus.

Postma 2007.gada NHL jauno spēlētāju draftā tika izvēlēts septītajā kārtā ar kopējo 205. numuru.

Līdz šim Postma NHL nav spēlējis.

Kā ziņots, Kulda šīs sezonas AHL regulārajā čempionātā "Wolves" sastāvā aizvadījis 45 spēles, kurās guvis divus vārtus, izpildījis septiņas rezultatīvas piespēles, nopelnījis 52 soda minūtes un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -7.

Tikmēr cita NHL komanda Otavas "Senators" no fārmkluba Binhemtonas "Senators" izsaukusi Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa konkurentu Ēriku Kondru.

Kondra šajā sezonā Binhemtonas "Senators" sastāvā 54 spēlēs guvis 17 vārtus un izdarījis 29 piespēles. Tāpat viņš nopelnījis 28 soda minūtes un ticis pie lietderības koeficenta +19.

Šosezon viņš krietni uzlabojis savu sniegumu, jo pagājušajā gada 80 spēlēs Kondra guva 11 vārtus un izdarīja 27 piespēles.

Arī Kondra līdz šim NHL nav spēlējis.

Savukārt Daugaviņš AHL čempionāta 47 spēlēs šosezon guvis 11 vārtus, izpildījis 20 rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -1.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā pašlaik "Thrashers" komanda ar 60 punktiem 58 spēlēs ir devītajā vietā, bet "Senators" ar 44 punktiem 54 spēlēs ir pēdējā, 15.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!