Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc Maskavas "Dinamo" izstāšanās no Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas, komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks tagad var pilnībā pievērsties savai otrajai darbavietai – Latvijas hokeja izlasei.

"Protams, ka izlasei varēšu pievērsties no pirmās dienas, ko man citu tagad darīt?" smejoties žurnālistiem atbildēja Znaroks preses konferencē pēc Maskavas "Dinamo" zaudējuma KHL "play-off" pirmās sērijas sestajā spēlē."Man tagad ir laiks."

Atgādinām, ka pagājušogad Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā MVD komanda iekļuva Gagarina kausa izcīņas finālā un Latvijas izlasei treneri pievienojās neilgi pirms pasaules čempionāta sākuma, kas izsauca zināmu neapmierinātību.

Šogad Latvijas izlasei pirms došanās uz pasaules čempionātu paredzēta vēl dalība "Euro Hockey Challenge" turnīrā, kas risināsies no 30. marta līdz 14.aprīlim, kā arī četras pārbaudes spēles - 30.martā un 1.aprīlī izbraukumā ar Zviedriju, 7. un 8.aprīlī Rīgā ar Somiju, 13. un 14.aprīlī izbraukumā ar Austriju un 25. un 26.aprīlī Rīgā ar Norvēģiju.

Šāgada pasaules čempionāts, kas notiks Slovākijā, Latvijas izlasei sāksies 30. aprīlī Bratislavā ar spēli pret Čehiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!