Pirmo zaudējumu šosezon Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlēs sestdien piedzīvoja pārliecinošā līdervienība "Ozolnieki/Monarch", kas izbraukumā ar rezultātu 3:10 (0:2, 2:4, 1:4) cieta sagrāvi pret "Liepājas metalurgs 2" komandu.

Uzvarētājiem četrus vārtus šajā spēlē guva Egīls Kalns, bet piecas rezultatīvas piespēles Bruna Zabja kontā. Vēl vārtus "Liepājas metalurgs 2" komandā guva Pauls Hodzko, Kārlis Liepiņš, Romāns Ševčenko, Pēteris Pujāts, Regnārs Kaļinovskis un Vasīlijs Masaedovs.

Savukārt "Ozolnieki/Monarch" vienībā precīzi bija Mihails Bogdanovs, Vadims Romanovskis, Vitālijs Gurēvičs.

Citā spēlēs sestdien pārliecinošu uzvaru izcīnīja Daugavpils "Latgale", kas savā laukumā ar rezultātu 10:2 (5:1, 2:0, 3:1) sagrāva "Zemgale"/JLSS komandu. Uzvarētājiem divus vārtus guva Deniss Martjušovs, bet trīs piespēles Aleksandra Kerča kontā.

Tikmēr vēl vienā sestdienas mačā "Ogre" komanda savā laukumā ar rezultātu 7:5 (3:0, 3:2, 1:3) pieveica "Rīga"/LSPA vienību. Labāko sniegumu šajā duelī nodemonstrēja Raivis Kurnīgins, kurš guva vienus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Kopvērtējumā pēc sestdienas spēlēm pārliecinošā līderpozīcijā ar 41 punktiem 15 spēlēs joprojām atrodas "Ozolnieki/Monarch" komanda, bet otrajā pozīcijā ar 34 punktu 15 spēlēs ir "Liepājas metalurgs 2". Savukārt trešie ar 29 punktiem 15 spēlēs ir "SMS Credit" hokejisti.

"Zemgale"/JLSS ar 25 punktiem punktiem 15 spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā, piektajā vietā ar 24 punktiem 13 spēlēs ir "Latgale", bet Lietuvas komanda Elektrēnu "Energija-Orakulas" ar 15 punktiem ir sestajā pozīcijā.

Septītie ar 12 punktiem 16 cīņās ir "Rīga"/LSPA hokejisti, astoto vietu ar 11 punktiem 14 mačos ieņem "Ogre", savukārt pēdējā, devītajā vietā ar desmit punktiem atrodas "Rīga/Prizma" hokejisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!