Foto: F64
Pēc Krievijas premjera Vladimira Putina piekrišanas Krievijas hokeja izlases galvenā trenera amatu saglabājis Vjačeslavs Bikovs, trešdien ziņo Krievijas masu mediji.

Kopā ar Bikovu amatu saglabāja arī viņa palīgs Igors Zaharkins, bet pasaules čempionātā, kas maijā notiks Vācijā, viņiem būs vēl divi palīgi.

Pēc visas Krievijas delegācijas neveiksmīgās Olimpiādes Vankūverā valsts augstākās amatpersonas pieprasīja atbildīgo cilvēku atkāpšanos. Par iespējamo atkāpšanos tika runāts arī saistībā ar Krievijas hokeja izlasi, kura ceturtdaļfinālā kapitulēja spēlē pret Kanādu.

"Vladimirs Putins atbalstīja treneru korpusa saglabāšanu, tā ka Vjačeslavs Bikovs un Igors Zaharkins turpinās darbu. Taču tagad daudz kas būs atkarīgs no izlases snieguma Vācijā," teica Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks.

Lai gan Bikovs amatu saglabāja, visas izlases sniegums Vankūverā novērtēts kā neapmierinošs. Tretjaks arī piebilda, ka kļūt par valstsvienības padomnieku ir piedāvāts Borisam Majorovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!