Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas „Dinamo” piektdien paziņoja par pirmo oficiālo pastiprinājumu – līgums noslēgts ar kanādiešu centra uzbrucēju Maiku Iguldēnu, vēsta komandas mājaslapa internetā.

26 gadus vecais hokejists profesionālās karjeras laikā piecas sezonas aizvadījis Amerikas hokeja līgā (AHL), bet 12 spēles ir aizvadījis arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Sanhosē „Sharks” un Ņujorkas „Islanders” rindās.

Pagājušajā sezonā Iguldēns 11 mačus nospēlēja „Islanders” rindās, gūstot vienus vārtus un izdarot četras rezultatīvas piespēles. Tomēr lielāko daļu aizvadītās sezonas viņš aizvadīja AHL klubā „Bridgeport Sound Tigers”, kura sastāvā regulārajā čempionātā 72 spēlēs guva 25 vārtus un atdeva 40 rezultatīvas piespēles, kļūstot par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju. AHL Kaldera kausa izcīņā divās spēlēs viņš guva vienus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Atgādinām, ka šonedēļ spēlēt „Dinamo” rindās nākamajā sezonā piekrita Sandis Ozoliņš, ar kuru oficiāli līgums tiks parakstīts tuvākajā laikā. Tāpat „Dinamo” šonedēļ paziņoja, ka nākamsezon komandas sastāvā kopumā varētu spēlēt pieci līdz seši leģionāri, kuru vārdi tikšot paziņoti arī tuvākajā laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!