Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, kurš līdz šim pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Krievijas klubu Toljati "Lada", pievienojies Latvijas komandai Rīgas "Dinamo", vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.
Jau ziņots, ka uz pārbaudes laiku "Dinamo" pievienojies arī Latvijas čempionvienības "Liepājas metalurgs" uzbrucējs Edijs Brahmanis.

Trešdien līdz pulksten 24.00 bija pēdējais termiņš, kad KHL vienības var papildināt sastāvu un "Dinamo" izdevās vienoties ar "Lada" par Pujaca pāreju uz Rīgas klubu.

Pujacs "Lada" vienībā sāka spēlēt iepriekšējā sezonā, bet KHL regulārajā čempionātā šosezon aizvadīja 38 spēles, kurās guva deviņus vārtus, izdarīja četras rezultatīvas piespēles, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +10 un 49 soda minūtes.

Savas karjeras laikā Pujacs spēlējis arī Latvijas klubos "Pārdaugava", "Rīga", "Vilki OP", "Liepājas metalurgs" un Krievijas vienībā Maskavas apgabala "Himik". Tāpat Pujacs pārstāvējis Latvijas izlasi olimpiskajās spēlēs un pēdējos trīs pasaules čempionātos.

Šobrīd gan vēl nav zināms, kad Pujacs debitēs "Dinamo", jo viņš vēl nav ieradies Latvijā, turklāt pēdējos savas iepriekšējās komandas mačus bija spiests izlaist pirksta savainojuma dēļ, vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

KHL kopvērtējumā "Dinamo" ar 60 punktiem 42 spēlēs ieņem 13.vietu, bet "Lada" ar 54 punktiem 43 mačos ieņem 18.pozīciju 24 komandu konkurencē. Pēc regulārā čempionāta 16 labākās komandas turpinās cīņu par Gagarina kausu "play off" izspēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!