Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēle ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Floridas "Panthers" šogad nenotiks finansiālu iemeslu dēļ, informēja klubā.

Jau ziņots, ka "Dinamo" maču ar "Panthers" vienību, kuru pārstāv arī latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, bija plānojis aizvadīt 28. vai 29.septembrī. Tomēr "Dinamo" publicētajā pirmssezonas sagatavošanās plānā šis mačs netika iekļauts.

Kā informēja komandas Preses dienestā, pašlaik valdošajos finansiālajos apstākļos nolemts, ka mačs ar NHL komandu vismaz šogad netiks rīkots, bet tas varētu norisināties kādā no nākamajām sezonām.

Plānots, ka pirms jaunās sezonas Rīgas "Dinamo" aizvadīs desmit pārbaudes spēles. Pirmā no tām notiks 30. vai 31.jūlijā Rīgā, kad "Dinamo" tiksies ar citu KHL vienību Novosibirskas "Sibirj", kas tajā laikā trenēsies Ventspilī.

Pēc tam plānots doties uz Minsku, kur tiksies trīs "Dinamo" komandas - Minskas, Maskavas un Rīgas. Savukārt nedēļu vēlāk Latvijas spēcīgākais hokeja klubs dosies uz Zviedriju, kur aizvadīs trīs pārbaudes mačus ar Zviedrijas otrās spēcīgākās - "Allsvenskan" - līgas komandām.

Sagatavošanās turnīra noslēgumā 26.augusta līdz 29.augustam Rīgā notiks pārbaudes turnīrs, kurā bez mājiniekiem startēs KHL klubi Mitišču "Atlant", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Somijas vienība Tamperes "Ilves".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!