Foto: DELFI
Šī bija viena no mūsu labākajām spēlēm un paldies puišiem par šo izcīnīto vienu punktu, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs, kurā Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" ar 2:3 (1:1, 2:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, atzina Latvijas kluba galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

"Komandai bija labs ātrums un mēs izveidojām daudz vārtu gūšanas momentus," teica Šuplers. "Pagarinājuma pēdējā minūtē neguvām vārtus, bet pēcspēles metieni jau ir loterija, turklāt lieliski darbojās pretinieku vārtsargs Georgijs Gelašvili."

Tāpat Šuplers uzteica arī lielisko atmosfēru "Arēnā Rīga", piebilstot, ka Rīgas "Dinamo" cenšas spēlēt vairāk priekš skatītājiem, kur ir pelnījuši, ka komanda rāda labu sniegumu.

"Šeit Rīgā nav viegli uzvarēt, vēl jo vairāk tāpēc, ka Rīgas "Dinamo" šobrīd ir labā formā," pēc mača teica kluba "Lokomotiv" galvenais treneris Kari Heikila. "Es domāju, ka mēs spēlējām savādāku - vairāk eiropeisku hokeju - nevis kā pieņemts pēc krievu sistēmām. Ar rezultātu un esmu apmierināts un puiši cīnījās līdz pēdējam."

Kā ziņots, iepriekšējā sezonā abas komandas viena ar otru spēlēja četras reizes, uzvaras dalot uz pusēm. Pirmais mačs Rīgā noslēdzās ar viesu uzvaru ar 3:2, pēc tam Jaroslavļā ar rezultātu 4:2 uzvarēja "Dinamo", trešajā mačā turpat Jaroslavļā mājinieki bija pārāki ar 6:1, bet pēc tam Rīgā "Dinamo" revanšējās ar 2:1.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" saglabāja devīto pozīciju ar 26 spēlēs izcīnītu 31punktu. Savukārt klubs "Lokomotiv" ar 49 punktiem 27 mačos šajā pašā konferencē atrodas otrajā vietā.

"Dinamo" Rīgā aizvadīs vēl vienu maču, kad 23.novembrī cīnīsies pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Balašihas MVD vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!