Foto: F64
Latvijas hokeja izlasei šonedēļ plāno pievienoties aizsargs Artūrs Kulda, uzbrucējs Herberts Vasiļjevs un vārtsargs Mārtiņš Raitums, informē Latvijas Hokeja federācija.

Jau ziņots, ka Kulda svētdien aizvadīja pēdējo spēli Ziemeļamerikā. Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārās sezonas pēdējā spēlē viņa pārstāvētā komanda Čikāgas "Wolves" pagarinājumā ar 4:5 piekāpās Rokfordas "IceHogs". "Wolves" jau pirms pēdējās spēles bija zaudējusi cerības iekļūt Kaldera kausa izcīņā.

Tā kā arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā nav iekļuvusi Atlantas "Thrashers", kurai "Wolves" ir fārmklubs, tad Kulda var pievienoties valstsvienībai un šonedēļ viņš plāno iesaistīties treniņos.

Vasiļjevam sezona Vācijā arī beidzās pagājušās nedēļas nogalē, savukārt Raitumam sezona Kazahstānā noslēdzās nedēļas vidū. Raituma, kā arī vēl divu Latvijas hokejistu Sergeja Tjoluškina un Andreja Smirnova pārstāvētā Atirau "Beibaris" kļuva par šīs sezonas valsts čempionvienību, bet Latvijas izlases vārtsargs tika atzīts par Kazahstānas hokeja čempionāta vērtīgāko spēlētāju.

Aizvadītajā naktī sezona Ziemeļamerikā noslēdzās arī Kārlim Skrastiņam, kura pārstāvētā komanda Dalasas "Stars" neiekļuva Stenlija kausa izcīņā. Latvijas izlases ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš tuvākajās dienās sazināsies ar pieredzējušo aizsargu, un tad būs zināms, kad Skrastiņš pievienosies izlasei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!