Foto: AFP/Scanpix
ASV hokeja izlase pasaules čempionāta spēlē ceturtdien ar rezultātu 5:3 (2:1, 1:1, 2:1) pieveica Baltkrievijas hokejistus.

Spēle iesākās ar ASV hokejista Džastina Abdelkadera vārtu guvumu, kad otrajā minūtē pēc komandas biedra uzmetiena ripa trāpīja viņam pa nūju un neticamā veidā atrada ceļu vārtos. Pēc piecām minūtēm Kems Atkinsons pārtvēra ripu un aizskrēja ātrā uzbrukumā, duboltojot rezultāta pārsvaru, tomēr 17.minūtē Aleksejs Kaļužnijs pielaboja komandas biedra metienu, un panāca 1:2.

Otrās trešdaļas sākumā vairākumā Aleksejs Ugarovs veiksmīgi cīnījās vārtu priekšā un izlīdzināja rezultātu, bet perioda noslēgumā Neits Tompsons ar rikošeta palīdzību atjaunoja ASV divu vārtu pārsvaru. Arī nākamos divus vārtus guva amerikāņi, kad precīzi bija Bobijs Raiens un Pols Šcastnijs, bet desmit sekundes pirms spēles beigām, spēlējot divu vīru vairākumā, Jevgēņijs Koviršins panāca spēles gala rezultātu 3:5.


Portāls "Delfi" arī šogad līdzjutējiem piedāvā izvēlēties savu spēles zvaigzni. Pēc katras pasaules čempionāta spēles nobalso par savu mača favorītu!!!

$t1='asv'; $t2='baltkrievija'; include("/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2012/delfistar/bestplayer5.inc");?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!