Foto: AFP/Scanpix
Krievijas hokeja izlase svētdien trešo reizi pēdējo piecu gadu laikā kļuva par pasaules čempioni.

2012.gada pasaules čempionātā Krievijas izlase uzvarēja visās desmit spēlēs un visās tai bija vismaz divu vārtu pārsvars.

Piedāvājam atskatu uz Krievijas izlases ceļu līdz pasaules čempionu tronim.

Latvija nespēj pārsteigt Krieviju PČ sākumā

Krievijas izlase pasaules čempionātā spēlē Stokholmas grupā, un savā pirmajā mačā krieviem neko pretī nespēja likt Latvijas izlase - zaudējums ar 2:5.

Latvijas izlases labā vārtus guva Miks Indrašis, kuram tas bija debijas mačs pasaules čempionātā, un Kaspars Daugaviņš, bet Krievijas izlases labā divas reizes precīzi meta Jevgēņijs Malkins, bet reizi vārtus guva Iļja Ņikuļins, Aleksandrs Popovs un Jevgeņijs Kuzņecovs.


Pirms spēles

Pirmajā pasaules čempionāta spēlē ārpus sastāva palika vārtsargs Ervīns Muštukovs, aizsargs Jānis Andresons un uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, bet vārtos stājās Edgars Masaļskis.

Pirmais periods

Latvijas izlase ļoti aktīvi iesāka spēli, izdarot vairākums metienus pa Krievijas izlases vārtsarga Semjona Varlamova vārtiem, bet nākamajā minūtē uzbrukuma vilni izveidoja krievi, bet vārtus gūt viņiem neizdevās. Ceturtās minūtes sākumā Miķelis Rēdlihs pārkāpa noteikumus, atstājot Latvijas izlasi mazākumā, un Masaļskim nācās atvairīt vairākums metienus. Savukārt sestajā minūtē čempionāta debitantu Indraši nogāza vārtu priekšā, un Latvijas izlasei bija vairākums.

Vairākuma sākumā labu metienu izdarīja Georgijs Pujacs, tūlīt Mārtiņš Cipulis pielabo Kaspara Daugaviņa metienu un arī atlikušajā vairākumā Latvija spēlēja pārliecinoši, bet vārtus gūt neizdodevās. Tūlīt pēc tam, kad komandas atkal sāka spēlēt vienādos sastāvos, Miķelis Rēdlihs meistarīgi apspēlēja vairākus pretiniekus, tomēr Varlamovu apspēlēt neizdevās. Tikmēr 12.minūtē Indrašis ātrajā pretuzbrukumā pēc Gunta Galviņa piespēles ar metienu no distances izvirzīja vadībā Latvijas vienību. Arī, kad Latvija bija izvirzījusies vadībā, tā turpināja uzbrukt, un iespēja bija Gintam Meijam. Nākamajās epizodēs atkal savu komandu glābt nācās Masaļskism, bet pēdējā minūtē Aleksandrs Svitovs pārkāpa noteikumus un Latvijai atkal bija iespēja vairākumā, kuru gan pirmajā periodā vēl izmantot neizdevās.

Otrais periods

Otro trešdaļu iesākot vairākumā, veiksme nepalīdzēja Latvijas izlasei, jo ripa pēc Sprukta raidījuma aizslīdēja tikai nedaudz garām vārtiem, bet pēc mazākuma izturēšanas Krievijas izlasei bija liels pārsvars un Masaļskis vairākas reizes atvairīja pretinieku metienus. Otrās trešdaļas pirmajā pusē Krievija pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu, bet Latvija mēģināja pretiniekus tvert uz pretuzbrukumiem, kas šajā periodā īsti nepadevās. 13.minūtē Indrašis par klupināšanu devās uz noraidīto soliņu un Malkins, metot no asa lenķa, trāpīja pa vārtu stabu, bet jau nākamajā izspēlē ar spēcīgu un tālu metienu izcēlās Iļja Ņikuļins, izlīdzinot rezultātu 1:1.

Pēc zaudētajiem vārtiem Latvija atbildēja ar Daugaviņa iesāktu pretuzbrukumu, kur viņš piespēlēja Cipulim, kurš nespēja pārspēt vārtsargu. Četras minūtes pirms trešdaļas beigām Latvija atkal palika mazākumā, jo Andris Džeriņš kavēja pretspēlētāju. Arī šis mazākums iesākās ar Krievijas hokejista trāpījumu pa vārtu stabu, bet brīdi vēlāk krievi skaisti saspēlējās vārtu priekšā, izspēlējot līdz tukšiem vārtiem un izvirzoties vadībā ar 2:1. Kad trešdaļā atlika spēlēt pusminūti, tad Ņikuļins devās uz noraidīto soliņa, un arī šoreiz trešo periodu latviešu hokejisti varēja iesākt vairākumā.

Trešais periods

Iesākot noslēdzošo trešdaļu, Krievija neļāva Latvijai izmantot vairākumu. Vienīgais moments pie vārtiem bija pēc Alekseja Širokova metiena. Tupinājumā Latvija mēģināja spēlēt agresīvi, dodoties uz vārtiem, bet perioda sestajā minūtē pēc Popova metiena ripa atleca pie Malkina, kurš ripu pārliecinoši raidīja vārtos. Minūti vēlāk Daugaviņš ar piespēli atrada Oskaru Bārtuli, un viņš izdarīja labu metienu, bet ripa vārtos nelidoja.

Krievijas komanda turpināja spēlēt pārliecinoši, pēc Popova precīzā raidījuma iekrājot jau trīs vārtu pārsvaru, tomēr Cipulis uzreiz pēc iemetiena laukuma centrā apdraudēja Varlamova vārtus, bet nesekmīgi. Savukārt 14.minūtē Krievijas vārtsargs nospēlēja nedroši, taču Miķelis Rēdlihs šo iespēju neizmantoja. Pāris sekundes vēlāk Ņikuļins pārkāpa noteikumus pret Spruktu. Šis vairākums izrādījās veiksmīgs, jo Daugaviņš ar metienu vārtu stūrī samazināja rezultāta starpību. Jāatzīmē, ka vārtu priekšā veiksmīgi darbojās Cipulis. Tomēr krievi ātri atjaunoja trīs vārtu pārsvaru, jo Latvijas spēlētāji pieļāva kļūdu uzbrukumā un Kuzņecovs ar precīzu plaukstas metienu pārspēja Masaļski, panākot 5:2 savas komandas labā.

Norvēģi pretojas, bet zaudē

Savā otrajā spēlē pasaules čempionātā Stokholmas grupā Krievijas hokeja izlase ar 4:2 (0:0, 3:2, 1:0) pārspēja Norvēģijas vienību.

Krievijas hokejisti mača rezultātu atklāja spēles 22. minūtē, kad vairākumā ar spēcīgu metienu vārtus guva Pāvels Dacjuks, bet sešas minūtes vēlāk, atkal realizējot vairākumu, 2:0 panāca Deniss Deņisovs. Rezultatīvais otrais periods turpinājās, un 31.minūtē Mortens Asks norvēģiem vienus vārtus atguva, tomēr pēc divām minūtēm rezultāts bija 3:1, jo precīzs bija Nikolajs Kuļomins. Pēdējo trešdaļu krievi iesāka ar Aleksandra Perežogina vārtu guvumu, bet atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās.


Uzvarai pret Vāciju pietiek ar divām ripām

Savu trešo uzvaru pasaules čempionātā Krievija izcīnīja pret Vāciju, uzvarot vācu hokejistus ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0).

Krievijas izlase pirmos vārtus guva pirmās trešdaļas pašā izskaņā, kad deviņas sekundes pirms pārtraukuma ripu vārtos raidīja Nikolajs Žerdevs. Turpinājumā laukumā ritēja līdzīga, bet nerezultatīva cīņa, taču spēles 51.minūtē Aleksejs Terešenko Krievijas pārsvaru dubultoja. Mača izskaņā rezultāts vairs nemainījās.

Krievijas izlases vārtsargs Semjons Varlamovs atvairīja visus 30 pretinieku metienus, kamēr Vācijas vārtu vīrs Dmitrijs Kočņevs tika galā ar 24 no 26 metieniem.


Krievijas hokejisti nedaudz pamokās pret Dāniju

Krievijas hokejisti ceļu pretī pasaules čempionu titulam turpināja ar grūtu uzvaru savā ceturtajā spēlē pret Dāniju - 3:1.

Dānija kārtējo reizi spēli iesāka neveiksmīgi, un jau trešajā minūtē pēc Jevgēņija Medvedeva metiena no zilās līnijas vārtu augšējā stūrī nonāca zaudētājos, bet pēc trīs minūtēm Dānijas pretuzbrukumā pēc Larsa Ellera metiena ripa trāpīja pa Krievijas kapteiņa Iļjas Ņikuļina slidu un ielidoja vārtos. Tomēr 14.minūtē Krievija atkal izvirzījās vadībā, kad pēc saspēles atrada brīvo Jevgēņiju Malkinu, kurš ripu raidīja vārtos.

Pirmajā trešdaļā Krievija pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu, tomēr cīņas turpinājumā komandas spēlēja līdzīgāk. Vairākus labus momentus neizmantoja Dānija, bet otrās trešdaļas vidū Dmitrijs Kaļiņins panāca 3:1 Krievijas labā. Arī atlikušajā spēles laikā komandas līdzīgi spēkojās, un vārtu gūšanas iespējas vairāk bija dāņiem, taču tās palika neizmantotas.


Malkins ar 'hat trick' palīdz uzvarēt zviedrus

Piektais mačs Krievijas izlasei bija viens no fantastiskākajiem visā turnīrā - atspēlējoties no 1:3, Krievija ar 7:3 pieveica Zviedriju, bet pirmo no diviem "hat trick" guva Jevgeņijs Malkins.

Tādējādi Krievijas izlase spēra soli pretī uzvarai Stokholmas grupā. Abām komandām pirms šīs spēles nebija zaudējumi.

Vēl otrā perioda vidū Krievija zaudēja ar 1:3, bet lauza spēles gaitu un jau trešā perioda vidū bija vadībā ar 6:3.

Fantastisku maču aizvadīja Malkins, kurš ne tikai guva trīs vārtus, bet izdarīja vēl arī divas rezultatīvas piespēles. Vēl vārtus Krievijai guva Aleksandrs Popovs, Aleksejs Jemeļins, Aleksandrs Perežogins un Denbiss Denisovs. Zviedriem vārtus guva Ēriks Karlsons, Henrīks Zeterbergs un Jūhans Francens.

Lai gan spēles beigās nospiedošs pārsvars rezultātā bija Krievijai, Stokholmas grupas līderu duelis izvērtās ļoti saspringts. Komandas vairāk domāja par uzbrukumu un vārtu gūšanu, ko raksturo arī izdarīto metienu skaits - 46:36 Zviedrijas labā.

Ik pa laikam komandu starpā uzplaiksnīja asumi, bet ar sevišķu rupjību trešā perioda sākumā izcēlās Dmitrijs Kaļiņins. Pēc vienas no epizodēm pie Krievijas vārtiem Kaļiņins ar nūju sejā iebrauca Francenam, kurš ar asiņojošu degunu atstāja laukumu un vairs neatgriezās. Savukārt Kaļiņins par rupjību saņēma noraidījumu līdz spēles beigām, un visticamāk, saņems arī vairāku spēļu diskvalifikāciju.


Čehi paliek 'sausā' spēlē pret Krieviju

Stabilu sniegumu Krievija turpināja priekšpēdējā mačā priekšsacīkstēs, ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) uzvarot Čehiju un nodrošinot sev pirmo vietu Stokholmas grupā.

Spēles pirmos vārtus Krievijas izlase guva jau 24.sekundē, kad precīzi meta Aleksandrs Perežogins, kurš saņēma piespēli, izlauzās vārtu priekšā un raidīja ripu vārtos. Turpinājumā biežāk metienu pa vārtiem izdarīja Čehijas izlase, taču krievu vārtusargs Konstantīns Baruļins spēlēja teicami, atvairot visus metienus.

Otros vārtus Krievijas izlase guva trešā perioda 44.sekundē, kad Jevgēņijs Malkins precīzi meta no vārtu priekšas. Atlikušajā laikā Čehijai bija pāris labi momenti pie pretinieku vārtiem, taču rezultāts vairs nemainījās, Krievijai svinot jau sesto uzvaru pēc kārtas.

Baruļins atvairīja visus 30 pretinieku raidījumus, kamēr čehs Jabuks Kovaržs tika galā ar 21 no 23 metieniem.


Krievija neļauj arī itāļiem gūt vārtus

Stokholmas grupas pēdējā, septītajā spēlē Krievijas izlase ar rezultātu 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) pārspēja Itālijas valstsvienību.

Krievijas izlases labā ar vārtu guvumiem izcēlās Pāvels Dacjuks, Jevgēņijs Kuzņecovs, Jevgēņijs Birjukovs un Aleksandrs Popovs, bet Krievijas izlases vārtus sargāja abi vārtsargi – Semjons Varlamovs un Mihails Birjukovs. Varlamovs pirmajā periodā tika galā ar astoņiem metieniem, bet Birjukovs, kurš spēlēja otrajā un trešajā periodā, atvairīja 21 raidījumu.

Līdz ar to Krievijas izlase apakšgrupu turnīru noslēdza pirmajā vietā, septiņās B grupas spēlēs nepiedzīvojot nevienu zaudējumu un izcīnot 21 punktu. Tikmēr Itālijas izlase zaudēja vietu pasaules čempionāta augstākajā divīzijā, jo B grupas septiņās spēlēt tika diviem punktiem, ieņemot pēdējo, astoto pozīciju.


Krievija salauž Norvēģijas pretestību ceturtdaļfinālā

Krievijas hokeja izlase pasaules čempionāta pusfinālā iekļuva ar lielām grūtībām - ceturtdaļfinālā tikai pēdējā trešdaļā salauza Norvēģijas pretestību un uzvarēja ar 5:2 (2:1, 0:1, 3:0).

Vieni no turnīra galvenajiem favorītiem Krievijas hokejisti tikai pēdējā trešdaļā salauza sīksto norvēģu pretestību. Lai gan visā mačā Krievija izdarīja divreiz vairāk metienu (45:21), tomēr vēl pēc otrā perioda rezultāts bija līdzīgs 2:2, bet spēles 50.minūtē – 3:2 Krievijas labā.


Pirmā perioda astotajā minūtē Aleksandrs Ovečkins kuriozā veidā guva vārtus – no aizvārtes izdarīja metienu, ripa trāpīja pa norvēģu vārtsarga Larsa Haugena kājsargiem un ieripoja vārtos. Norvēģija spēja atbildēt un pēc četrām minūtēm Pērs Age Skrēders izlīdzināja rezultātu, taču vēl pēc nepilnām trīs minūtēm Aleksandrs Popovs atguva Krievijai vadību.

Otrā perioda sākumā vairākumā Patriks Tūresens pielaboja metienu un Norvēģija izlīdzināja rezultātu, nosargājot līdzsvaru cīņā visu otro periodu. Otrajā periodā norvēģi izdarīja vien četrus metienus, tomēr spēja izdarīt pretestību Krievijas masīvajiem uzbrukumiem.

Norvēģijas hokejistu pretestību Krievija salauza tikai pēdējā periodā. Jau tā sākumā Aleksejs Jemeļins ar plaukstas metienu guva uzvaras vārtus, bet līdz mača beigām vēl izcēlās Nikolajs Žerdevs un kapteinis Iļja Ņikuļins.

Malkins un Krievija gāž Somiju no troņa

Krievijas hokeja izlase pasaules čempionāta pusfinālā guva pārliecinošu uzvaru, ar 6:2 (2:1, 2:0, 2:1) pārspējot pasaules čempionāta mājinieci Somiju. Tādējādi krievi gāza somus no pasaules čempionu troņa.

Krievijas izlases labā ar trim vārtu guvumiem izcēlās Jevgēņijs Malkins, bet reizi precīzi meta Aleksandrs Ovečkins, Deniss Kokarevs un Sergejs Širokovs. Tikmēr Somijas izlases labā vārtus guva Janne Niskala un Mikaēls Granlunds.


Pirmais periods

Pirmo uzbrukumu ar milzīgu līdzjutēju atbalstu veidoja Somijas izlase, taču Krievija aizsardzībā spēlēja sekmīgi. Turpinājumā vienības apmainījās ar metieniem, taču Somijas pretuzbrukumā Mikaēls Granluns pēc uzmetiena centās pielabot ripas lidojuma virzienu, bet krievu vārtsargs Semjons Varlamovs bija savā vietā. Nekavējoties sekoja arī Krievu prettrieciens, bet Iļjas Ņikuļina raidījumu atvairīja Somijas vārtsargs Petri Vehanens. Spēles temps pirmajās minūtēs bija augsts, un astotajā minūtē Niskala ar tālu metienu izvirzīja vadībā Somijas komandu.

Arī nākamajās minūtēs pārsvars piederēja Somijas izlasei, savukārt 12.minūtē tai bija vairākums. Somi, spēlējot ar viena vīra pārsvaru, uzmanīgi saspēlējās, bet neko bīstamu neizveidoja. Turpinājumā spēles gaita izlīdzinājās, bet 16.minūtē Malkins, kurš pēc komandas biedra metiena ieguva atlēkušo ripu un ar rikošeta palīdzību ieraida to vārtos. Tūlīt Krievijai bija vairākums, jo Osi Vananens saņāma divu minūšu sodu. Mazākuma sākumā Valteri Filpula pārtvēra ripu, izveidojot bīstamu momentu, taču neprata to izmantot. Pēdējās vairākuma sekundēs krievi izvirzījās vadībā, kad vēlreiz precīzs no tuvas distances bija Malkins.

Otrais periods

Otrās trešdaļas sākumā Anti Pilstrēms izlauzās starp vairākiem Krievijas spēlētājiem, bet Varlamovu pārspēt viņam neizdevās. Cīņas nākamajās minūtēs Somija visiem spēkiem centās izlīdzināt rezultātu, 27.minūtē tā vietā nopelnot noraidījumu. Šajā epizodē savainojumu guva Malkins, bet viņš cīņu varēja turpināt. Vairākumā krievu hokejistiem labas vārtu gūšanas iespējas nebija, taču uzreiz pēc tā Ovečkinš iemetienā ieguva ripu, viņš no izslidoja no aizvārtes un ar precīzu metienu panāca 3:1 savas komandas labā. Trīs minūtes vēlāk Somijai arī bija vairākums, kas palika neizmantots.

Trešdaļas otrajā pusē komandas sāka spēlēt līdzīgu hokeju, tomēr vēl viena iespēja vairākumā 37.minūtē bija Krievijai, kurā trešos vārtus jeb "hat trick" guva Malkins, izdarot spēcīgu metienu. Ar trīs vārtu pārsvaru Krievijai noslēdzās pirmais periods.

Trešais periods

Spēles pēdējais periods iesākās ar vēl vienu Krievijas vārtu guvumu, kad pēc Kokareva metiena ripa trāpīja pa somu aizsarga Vānanena slidu un ielidoja vārtos. Lai arī Somija mēģināja samazināt rezultāta pārsvaru, tas viņiem neizdevās. Tāpat arī spēles ātrumi bija samazinājušies, tikmēr Jese Joensū trešdaļas astotajā minūtē nopelnīja noraidījumu. Krievija arī šo vairākumu realizēja – Širokovs pēc komandas biedra metiena izmantoja Vehanena nedrošo spēli vārtos un panāca jau 6:1 Krievijas izlases labā.

Komandas jau apzinājās spēles iznākumu, tāpēc pēdējās minūtēs hokejs laukumā nebija baudāms, bet Somija tomēr izveidoja pāris momentus pie pretinieku vārtiem. Vispirms pa vārtu stabu trāpīja Vānanens, bet trīs minūtes pirms spēles beigām Granlunds Somijas izlasei guva otros vārtus. Līdz ar to Krievija revanšējās par pagājušā gada zaudējumu pusfinālā, un pašreizējos čempionus aizsūtīja cīnīties par bronzas medaļām.

Krievija - 2012.gada pasaules čempione

Pēdējais solis Krievijas hokeja izlasei iznāca viens no pārliecinošākajiem - finālā ar 6:2 uzvarēta Slovākija, kurai finālā krievi zaudēja pirms desmit gadiem.

Čempionu labā izšķirošajā spēlē ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Aleksandrs Sjomins, bet reizi ripu vārtos raidīja Aleksandrs Perežogins, Aleksejs Terešenko, Pāvels Dacjuks un Jevgēņijs Malkins, kuru atzina par turnīra vērtīgāko spēlētāju. Tikmēr Slovākijas izlases labā divus vārtus guva raženais aizsargs Zdeno Hara.

Šis Krievijai ir ceturtais čempionu tituls pēc PSRS sabrukšanas, kā arī trešais pēdējos piecos gados. Vēl vienu titulu Krievija izcīnīja 1993.gadā.


Pirmais periods

Jau spēles otrajā minūtē Hara ar tālu un spēcīgu metienu vārtu augšējā stūrī izvirzīja vadībā Slovākijas izlasi, taču uzreiz Krievijas vienība pārņēma spēles iniciatīvu un iespieda slovākus savā aizsardzības zonā. Pirmo vārtu gūšanas iespēju Krievijai izveidoja Deniss Kokarevs, kura raidījumu tvēra Slovākijas vārtsargs Jans Laco. Tuprinājumā Krievija labi izspēlēja kombināciju, bet Jevgēņija Malkina metienu praktiski tukšos vārtos bloķēja Ivans Baranka. Tikmēr 10. minūtē Krievijas milzīgais pārākums laukumā pārvērtās arī vārtu guvumā, kad pretuzbrukumā skaisti saspēlējās komandas biedri Vašingtonas "Capitals" komandā Aleksandrs Ovečkins un Sjomins, vārtus gūstot Sjominam.

Slovākija neizmantoja iespēju atkal izvirzīties vadībā, bet cīņas nākamajās epizodēs Krievija turpināja uzbrukt, kamēr Slovākija meklēja pretuzbrukumu iespējas. Slovāku aizsardzība trešdaļas noslēgumā bija pārāka par Krievijas uzbrukumu un pirmajā periodā rezultāts vairs nemainījās.

Otrais periods

Trešdaļas sākumā slovāku hokejists Mihels Mikliks veiksmīgi iegāja pretinieku zonā un izdarīja divus metienu pa vārtiem, taču raidījumi tika bloķēti. Savukārt Malkins meklēja iespējas, kā turpināt savu rezultativitātes sēriju, vairākkārt bīstami izdarot metienus. 26.minūtē Krievija izvirzījās vadībā, kad Aleksandrs Popovs izlauzās no aizvārtes, ripu kaut kā nogādājot Perežoginam, kurš izdarīja precīzu metienu starp diviem slovāku aizsargiem.

Krievijas izlases pārākums bija tik liels, ka otrajā trešdaļā Slovākija pie reālas vārtu gūšanas netika, bet 34.minūtē krievu hokejisti panāca 3:1 savā labā, kad pēc saspēlēs ar Širokovu precīzi meta Terešenko. Divas minūtes vēlāk Krievija savu pārsvaru palielināja līdz trīs vārtiem, un precīzi ripu vārtos meta Sjomins, kurš saņēma precīzu piespēli no Pāvela Dacjuka. Trešdaļas pēdējās minūtēs Krievija varēja spēlēt vairākumā, jo noraidījumu nopelnīja Hara. Vairākums palika neizmantots un trešdaļa noslēdzās.

Trešais periods

Pēdējās 20 minūtes iesākās mierīgā un līdzīgā cīņā, taču 44.minūtē Ovečkins ar piespēli atrada Sjominu, kurš tālāk pie vārtiem piespēlēja Dacjukam, kurš panāca jau 5:1 Krievijas izlases labā. Pēc šo vārtu zaudējuma Slovākija veica vārtsarga maiņu, un Laco nomainīja Peters Hamerliks.

Trešdaļas devītajā minūtē Ovečkins Krievijas komandu atstāja mazākumā, bet Slovākija vairākumā vienus vārtus atguva. Vārtu priekšā Hara saņēma piespēli no Juraja Mikuša un ripu raidīja vārtos. Slovākija pēc vārtu guvuma aktivizējās, un mēģināja rezultāta starpību samazināt vēl vairāk, taču tas neizdevās. Krievija neļāva Slovākijai turpināt uzbrukt, atkal pārņemot spēles grožus savās rokās. Krievija gandrīz izkombinējās līdz tukšiem vārtiem, bet Svitovam metiens nesanāca. Spēles pēdējās minūtēs Malkinam izdevās gūt vārtus arī šajā mačā. Iznācis uz maiņu, viņš uzreiz tika pie ripas, veica reidu, iegāja zonā un pats arī ar spēcīgu metienu guva vārtus. Ar to arī spēle noslēdzās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!