Foto: F64

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš/ Jānis Šmēdiņš Londonas olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā tiksies ar amerikāņiem Džeikobu Gibu un Šonu Rozentālu, ar kuriem priekšsacīkstēs spēlēja cits Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/ Ruslans Sorokins.

Astotdaļfināla cīņu pēdējā mačā Gibs/ Rozentāls, kuri izlikti ar ceturto numuru, ar 2-0 (21:14, 22:20) pieveica krievus Konstantīnu Semjonovu/ Sergeju Prokopjevu.

Pļaviņa/ Šmēdiņa spēle ar amerikāņiem paredzēta pirmdien, bet sākuma laiks tiks paziņots vēlāk.

Atgādinām, ka Pļaviņš/ Šmēdiņš priekšsacīkstēs uzvarēja visās trijās spēlēs, bet tad astotdaļfinālā 2-0 (21:18, 21:16) uzvarēja norvēģus Tarjeiju Skārlunnu/ Martinu Spinnangru, nodrošinot sev vismaz piekto vietu kopvērtējumā.

Samoilovs/ Sorokins savu dalību Londonas Olimpiādē pabeidza sestdien, astotdaļfinālā ar 0-2 (12:21, 17:21) zaudējot šī gada Eiropas čempioniem Jūliusam Brinkam/ Jonasam Rekermanam no Vācijas. Priekšsacīkstēs Samoilovs/ Sorokins savā grupā piedzīvoja vienu zaudējumu un tieši pret Pļaviņa/ Šmēdiņa nākamajiem pretiniekiem. Tajā mačā amerikāņi bija pārāki ar 2-0 (21:10, 21:16).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!