Foto: F64
Latvijas hokeja izlase, piektdien atgriežoties no XXI Ziemas olimpiskajām spēlēm Vankūverā, lidostā "Rīga" īpaši centās neuzkavēties un nepiedalījās oficiālajā sagaidīšanā.

Piektdien Latvijā atgriezās ne tikai Latvijas hokeja izlase, bet arī olimpiskais vicečempions skeletonā Martins Dukurs, viņa brālis un ceturtās vietas ieguvējs skeletonā Tomass Dukurs. Rīgā piektdien ielidoja arī biatlonistes Gerda Krūmiņa, Žanna Juškāne un Līga Glāzere.

Uzreiz pēc ierašanās un iznākšanas no ielidošanas zāles lielākā daļa hokejistu un komandas vadības devās pie radiniekiem un atstāja lidostu.

Lidostā, kur bija pulcējušies daudzi sportistu atbalstītāji, bija noorganizēta svinīgā sagaidīšana, kuru gan hokejisti ignorēja. Pasākumā piedalījās brāļi Dukuri, arī biatlonistes, taču hokeja izlases pārstāvju nebija.

Atgādinām, ka Latvijas hokeja izlase Vankūverā olimpiskajās spēlēs priekšsacīkstēs piedzīvoja zaudējumus visās trijās spēlēs, bet pēc tam kvalifikācijas spēlē par iekļūšanu ceturtdaļfinālā dramatiskā cīņā, atspēlējoties no 0:2, tikai pagarinājumā ar 2:3 zaudēja Čehijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!