Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Janvāra beigās vieglatlētikas sacensību "Kuldīgas Katrīnas kauss" lielākā zvaigzne būs Latvijas labākā tāllēcēja Ineta Radeviča, informē rīkotāji.

"Prieks, ka jau otro gadu notiek šīs sacensības un arī šoreiz piedalīsies izcilā vieglatlēte Ineta Radeviča. Ceru, ka viņa ar savu labo piemēru iedvesmos Kuldīgas novada sportistus uz augstiem sasniegumiem," saka Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Šāda mēroga sacensības Kuldīgā var notikt, jo radīta atbilstoša sporta bāze - uzbūvēta moderna un mājīga manēža. Šajā manēžā ir sasniegti vairāki atzīstami rezultāti, kā arī Latvijas rekordi. Lai arī šīs sacensības būs ziemas sezonas atklāšanas pasākums Latvijā, sacensību organizatori cer uz vairākiem atzīstamiem rezultātiem.

No Latvijas atlētiem savu dalību apstiprinājuši - tāllēcēji Jānis Leitis, Elvijs Misāns un Lauma Grīva, augstlēcējs Normunds Pūpols, sprintere Jekaterina Čekele, daudzcīņniece Laura Ikauniece, vidējo distanču skrējējs Dmitrijs Jurkevičs un citi.

Ārzemju atlēti būs pārstāvēti no Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas, kā arī no Kenijas.

"Kuldīgas Katrīnas kausu" organizē Kuldīgas novada sporta skolas vieglatlētikas nodaļa sadarbībā ar Kuldīgas novada Domi un Latvijas Vieglatlētikas savienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!