Foto: AFP/Scanpix
Par EHF Čempionu līgas uzvarētājiem svētdien kļuva "Barcelona" handbolisti, kuri finālā ar 27:24 (14:10) pieveica citu spāņu klubu "BM Ciudad Real".

"Barcelona" tas bija septītais tituls handbola Čempionu līgā un pirmais kopš 2005.gada. Pagājušā gadā Katalonijas klubs spēlēja arī finālā, bet piekāpās "THW Kiel" handbolistiem.

Katalonijas klubam tas bija otrais triumfs divu dienu laikā divās dažādās Čempionu līgās. Kā zināms, sestdien Londonā UEFA Čempionu līgas kausu ieguva "Barcelona" futbolisti.

EHF Čempionu līgas finālā par galveno varoni kļuva "Barcelona" vārtsargs Danijels Saričs, kurš atvairīja 26 metienus. Uzvarētājiem astoņus vārtus guva Jespers Brians Nedesbo, bet ""BM Ciudad Real" labā pa pieciem vārtiem guva Marjušs Jurkevičs un Kirils Lazarovs.

Tikmēr spēlē par trešo vietu "HSV Hamburg" ar 33:31 (15:13) pieveica citu vācu vienību Manheimas "Rhein-Neckar Loewen". Sestdien pusfināla spēlēs "Barcelona" ar 30:28 (12:12) pieveica "Rhein-Neckar Loewen", bet "BM Ciudad Real" ar 28:23 (12:10) uzvarēja "HSV Famburg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!