Foto: LETA
Viens no Latvijas labākajiem kalnu slēpotājiem Kristaps Zvejnieks šonedēļ piedalīsies pasaules čempionātā „Ski&Gollf 2012“, kas ik gadu pulcē slēpotājus un golfa spēlētājus no visas pasaules.

Čempionāts norisināsies Austrijā no 9. - 12.maijam. Sportisti no visas pasaules četras dienas sacenšās kalnu slēpošanā, kurā veic vienu nobraucienu un divos golfa raundos.

Zvejnieks ir šī brīža labākais Latvijas kalnu splēpotājs, kā arī aizrautīgs golfa spēlētājs.

Pagājušā kalnu slēpošanas sezonā Kristapam izdevies sasniegt ļoti labus rezultātus – uzvarēja Starptautiskās slēpošanas federācijas (FIS) sacensībās Austrijā, kā arī ieguva 2.vietu Norvēģijas atklātajā čempionātā.

„Šīs čempionāts ir laba iespēja turpināt treniņus un gatavošanos olimpiskajām spēlēm. Sacensību komplekts – slēpošana un golfs apvieno divas manas aizraušanās un pirmo reizi arī golfā ļaus pārbaudīt manus spēkus starptautiskā arēnā. Aizvadītā sezona bija veiksmīga un šis ir labs sezonas noslēgums, kā arī iespēja pārbaudīt spēkus golfa spēlē ar pasaules mēroga slēpošanas zvaigznēm un iegūt jaunus, profesionālos kontaktus“, skaidro Zvejnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!