Foto: Reuters/Scanpix
Beļģu tenisistei Kimai Klijstersai, iespējams, nāksies izlaist arī Francijas atklāto tenisa čempionātu maijā, jo līdzās pleca savainojumam viņa ir guvusi nopietnu kājas traumu, ziņo ārzemju mēdiji.

Klijstersa jau paziņoja, ka pleca un plaukstas locītavas traumas dēļ izlaidīs Beļģijas izlases spēles Federāciju kausā, kā arī Madrides turnīru. Sākotnēji bija paredzēts, ka viņa pirms "French Open" piedalīsies Romas "Italian Open" turnīrā, kas sāksies 9.maijā, taču nupat sava brālēna kāzās Klijstersa guvusi nopietnu potītes savainojumu un šobrīd izskatās, ka beļģietei būs jāizlaiž arī Francijas atklātais tenisa čempionāts.

"Kimas līdzdalība Parīzes turnīrā ir ļoti apšaubāma," teikts sportistes paziņojumā viņas mājas lapā. "Potīte ir pilnībā imobilizēta. Kimas atveseļošanās varētu ilgt četras līdz sešas nedēļas."

"French Open" sākas 22. maijā.

Šābrīža pasaules otrā rakete Klijstersa Francijas atklātajā čempionātā divreiz iekļuvusi finālā, 2001. un 2003. gadā, taču ne reizi tajā nav uzvarējusi. Arī pagājušogad viņa šo turnīru izlaida potītes traumas dēļ.

Šāgada sezonu beļģu tenisiste uzsāka veiksmīgi, uzvarot "Australian Open".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!