Foto: EPA/LETA
Britu tenisists Endijs Marejs pēc svelmainos laika apstākļos izcīnītās uzvaras pār Ernestu Gulbi atzina, ka viņam spēle bija mokoša, jo organisms bija atūdeņojies, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Jau ziņots, ka ceturtdien Sinsinati "ATP World Tour Masters" sērijas turnīra trešajā kārtā divu stundu un 33 minūšu ilgajā cīņā, kurā jau otrajā setā Marejs izskatījās ļoti saguris un bez spēka, Gulbis zaudēja ar 6-4, 3-6, 6-7 (4:7).

"Apstākļi bija ļoti smagi. Man šī bija jau septītā spēle deviņās dienās un visas spēles bijušas laika posmā no pulksten 12 līdz 15, kad tieši ir liels karstums. Domāju, ka jebkurš šādā situācijā justos saguris," pēc grūtās uzvaras teica Marejs. "Man ļoti vajadzēja piepūlēties. Šodien mans organisms bija pilnīgi atūdeņojies."

Marejs otrajā setā izskatījās stipri sagursi, taču spēja saņemties, bet viens no Gulbja neveiksmes galvenajiem iemesliem bija daudzās kļūdas - visā spēlē Gulbis pieļāva 42 kļūdas, bet Marejs tikai 18 kļūdas. Trešā seta sākumā pēc zaudēta pirmā geima Gulbis dusmās trieca raketi pret zemi, to pacēla un vēlreiz meta pret zemi, to pilnībā sadauzot. Kā norāda Ziemeļamerikas žurnālisti, raketi viņš neļāva izmest, bet gan atstāja pie krēsla, lai sev atgādinātu par tām neveiksmīgajām epizodēm. Tomēr arī šī rīcība nepalīdzēja un Gulbis maču zaudēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!