Foto: Reuters/Scanpix
Pasaules vīriešu tenisa ranga līderis Rafaels Nadals kājas traumas dēļ varētu izstāties no Vimbldonas tenisa turnīra, kurā viņš ir iekļuvis ceturtdaļfinālā, vēsta BBC.

Pagājušā gada Vimbldonas čempionam bija nepieciešami četri seti, lai astotdaļfinālā pieveiktu Huanu Martinu del Potro, taču Nadalu visu spēli mocīja sāpes kreisajā kājā.

"Es nezinu, kas par vainu, pārbaudīšu. Neapšaubāmi esmu noraizējies," pēc mača teica Nadals, kuram otrdien tiks veikta medicīniskā pārbaude. "Vienu mirkli pirmajā setā man šķita, ka būs jāizstājas no šīs spēles. Sajutu spēcīgas sāpes kājas aizmugurē. Pieprasīju pārtraukumu, pakonsultējos ar treneri, tad nomainīju kājas pozīciju un varēju turpināt spēlēt, taču caur sāpēm."

Šī nav pirmā reize, kad Nadals traumas dēļ izstātos no Vimbldonas čempionāta – 2008. gadā viņš nevarēja aizstāvēt savu titulu ceļgala traumas dēļ.

Trešdien ceturtdaļfinālā Nadalam ir jātiekas ar Mārdiju Fišu, bet uzvaras gadījumā pusfinālā – ar Endiju Mareju, ja tas ceturtdaļfinālā pieveiks Feliciano Lopesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!