Foto: AFP/Scanpix
Bijušajai WTA tenisa ranga līderei amerikānietei Serēnai Viljamsai veikta ārkārtas operācija, lai likvidētu asins recekli viņas plaušās.

29 gadus vecajai Viljamsai pēc šīs operācijas parādījās hematoma, tāpēc pirmdien viņa tika hospitalizēta.

Operācija tika veikta kādā Losandželosas slimnīcā. Tenisa zvaigznes pārstāve Nikola Šabo pastāstīja, ka Viljamsai pēc operācijas parādījās hematoma, tāpēc pāris tuvākās dienas sportiste paliks slimnīcā, lai ārsti varētu viņu novērot.

"Pirmdien Viljamsa tika ievietota slimnīcā hematomas dēļ, kas radās pēc nopietnākas slimības ārstēšanas," pastāstīja Šabo. "Aizvadītajā nedēļā Serēna pārcieta plaušu emboliju, kas tika diagnosticēta pirms viņas atgriešanās Losandželosā. Iepriekš viņa bija Ņujorkā, kur tikās ar ārstu, lai pārrunātu aktuālos jautājumus par viņas kāju."

"Ārsti turpina viņas novērošanu, lai izvairītos no papildu komplikācijām," piebilda Viljamsas pārstāve.

Viljamsa vēl joprojām turpina dziedēt pēdu, ko vēl pagājušā gada jūlijā sagrieza uz saplēstas glāzes kādā restorānā Minhenē. Pēc tam viņai Losandželosā tika veiktas divas operācijas.

Kopš tā laika Viljamsa nav piedalījusies nevienā turnīrā, bet pēdējo titulu viņa izcīnīja pērnā gada jūlijā, kad triumfēja Vimbldonas čempionātā.

Kā ziņots, Serēna Viljamsa savas karjeras laikā uzvarējusi 13 "Grand Slam" sērijas turnīros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!