Foto: Reuters/Scanpix

WTA pasaules sieviešu tenisa rangā ievērojamu kritienu atkal piedzīvojusi Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova, kas tagad pietuvojusies otrā simta beigām, bet ATP vīriešu tenisa rangā nedaudz atkāpies Ernests Gulbis.

WTA pasaules sieviešu tenisa rangā Sevastova ieņem jau tikai 193.vietu, nedēļas laikā viņa zaudējusi 27 vietas, bet vēl gada sākumā viņa ieņēma 97.vietu. Vēl WTA pasaules rangā no Latvijas tenisistēm Diāna Marcinkēviča ieņem 351.vietu, Līga Dekmeijere – 774.vietu, bet Lina Lileikite – 973.vietu.

WTA ranga augšdaļā izmaiņas nav notikušas – līdere ir Viktorija Azarenka, kurai seko Marija Šarapova, Petra Kvitova, Karolīne Vozņacki, Samanta Stosura un Agņeška Radvanska.

Tikmēr vīriešu tenisa ATP rangā Gulbis zaudējis divas pozīcijas un ieņem 70.vietu. Vēl šajā rangā Andis Juška ieņem 523.vietu, Deniss Pavlovs – 682.vietu, Kārlis Lejnieks – 775.vietu, bet Mārtiņš Podžus un Artūrs Kazijevs – 1778.vietu.

Arī ATP pasaules ranga augšdaļā izmaiņas nav notikušas – līderis ir Novāks Džokovičs, bet vēl labāko sešiniekā ir Rafaels Nadals, Rodžers Federers, Endijs Marejs, Davids Ferrers un Žo Vilfrīds Tsonga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!