Foto: AFP/Scanpix
Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova Štutgartes WTA "Premier" sērijas turnīra pirmajā kārtā spēkosies ar spēcīgo ķīnieti Na Li, noskaidrojās svētdien notikušajā izlozē.

Šobrīd WTA rangā Sevastova ieņem 38.vietu, bet Li atrodas septītajā vietā un Štutgartes turnīrā izlikta ar sesto numuru.

Šīs sezonas sākumā Li triumfēja Sidnejas WTA "Premier" turnīrā, kā arī spēja iekļūt Austrālijas atklātā čempionāta finālā. Tomēr turpinājumā ķīniete nav spēlējusi pārāk veiksmīgi un šobrīd ir zaudējusi četrās cīņās pēc kārtas.

Sevastovai un Li tas būs pirmais mačs uz māla seguma šajā sezonā.

Iepriekš abas tenisistes savā starpā tikušās vienu reizi. Pagājušā gada Pekinas WTA "Premier" turnīra ceturtdaļfināla mačā Sevastova zaudēja ķīnietei ar rezultātu 6-7 (6:8), 3-6.

Nākamajā kārtā Sevastovas un Li pāra uzvarētāja spēkosies ar slovākieti Dominiku Cibuļkovu vai vācieti Sabīni Lisicki, kura dalībai turnīrā saņēmusi speciālo ielūgumu jeb "wild card".

Pagājušajā gadā Latvijas tenisiste šajā turnīrā nepiedalījās.

Kā ziņots, iepriekšējo turnīru Sevastova aizvadīja pirms vairāk nekā mēneša, kad Indianvelsas WTA "Premier" turnīra otrās kārtas mačā piekāpās krievietei Anastasijai Pavļučenkovai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!