Foto: LETA
WTA pasaules tenisa rangā par vienu vietu pakāpusies Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova, bet kritumu par vienu pozīciju ATP pasaules rangā piedzīvojis Ernests Gulbis.

WTA pasaules rangā Sevastova tagad ieņem 37.vietu. Vēl no Latvijas tenisistēm Diāna Marcinkēviča ieņem 526.vietu, Līga Dekmeijere – 631.vietu, Lina Lileikite – 1081.vietu, bet Jūlija Kuļibaba – 162.vietu.

WTA pasaules ranga labāko sešiniekā notikusi tikai viena izmaiņa – uz sesto vietu pakāpusies ķīniete Na Li, ar kuru pirmdien Štutgartes WTA "Premier" sērijas turnīrā tiksies Sevastova. Līdere joprojām ir Karolīne Vozņacki, kurai seko Kima Klijstersa, Vera Zvonareva, Frančeska Skjavone un Viktorija Azarenka.

Tikmēr vīriešu tenisa rangā Gulbis noslīdējis uz 31.vietu. Jau ziņots, ka šonedēļ Gulbis turnīros nepiedalīsies, tādējādi nākamnedēļ rangā varētu zaudēt vēl dažas pozīcijas.

ATP pasaules rangā no Latvijas tenisistiem Kārlis Lejnieks ieņem 356.vietu, Andis Juška – 378.vietu, Deniss Pavlovs – 505.vietu, Adrians Žguns – 748.vietu, bet Miķelis Lībietis – 1357.vietu.

Pasaules vadošo tenisistu sešiniekā nekādas izmaiņas nav notikušas – līderis ir Rafaels Nadals, aiz viņa ierindojušies Novāks Džokovičs, Rodžers Federers, Endijs Marejs, Robins Sēderlings un Davids Ferrers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!