Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"Poliurs/Ozolnieki" un "Tartu Pere Leib" sestdien kļuva par pirmajām komandam, kas nodrošināja tiesības spēlēt "Schenker" līgas pusfinālā, informē Latvijas Volejbola federācija.

Otrajā ceturtdaļfināla spēlē "Poliurs/Ozolnieki" ar 3-1 uzveica "Lāse-R/Rīga", tādējādi iekļūstot pusfinālā. Pirmajā spēlē "Lāse-R/Rīga" piekāpās ar 2-3.

Rezultatīvākais spēlētājs "Poliurs/Ozolnieki" komandā šajā spēlē bija Valērijs Lomakins, kurš komandas labā guva 27 punktus, savukārt "Lāse-R/Rīga" komandā Jānim Vāveram 14 punkti, Tomam Vanagam 13 un Andrejam Zavarotnijam 12 gūti punkti.

Igaunijas klubu duelī sestdien otro pārākumu guva "Tartu Pere Leib", kas ar 3-1 uzveica TTU. Pirmajā ceturtdaļfināla spēlē "Tartu Pere Leib" uzvarēja ar 3-0.

Atlikušajās ceturtdaļfinālu atbildes spēlēs svētdien Tallinas "Selver" tiksies ar Daugavpils Universitātes komandu, bet "Parnu VK" – ar VK "Biolars". Šajos pāros zaudētājos pēc pirmās spēles ir abas Latvijas komandas.

Ceturtdaļfinālu uzvarētājas komandas turpinās cīņu "Schenker" līgas "Final Four", kas 12.-13.martā norisināsies Tallinā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!