Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čehovas "Vitjaz" vadība izlēmusi, ka arī 2011/2012.gada sezonā savu sastāvu papildinās ar vairākiem "policistiem", ziņo Krievijas medijs "Sport-Express".

Kā zināms, pagājušajā sezonā "Vitjaz" komandu kopumā pārstāvēja četri šāda stila hokejisti - Kriss Saimons, Džošua Gratons, Dārsijs Vero un Brendans Sagdens.

Līdz šim "Vitjaz" ne ar vienu no šiem hokejistiem nav pagarinājusi līgumu uz nākamo sezonu.

Arī komandas ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs apstiprināja, ka komandas plānos ir piesaistīt jaunus leģionārus: "Mēs esam izlēmuši piesaistīt jaunus ārzemju hokejistus. Šobrīd risinu sarunas ar vairākiem kanādiešu agresīvā tipa hokejistiem, kuri grib spēlēt Krievijā un ir gatavi piekrist mūsu nosacījumiem."

"Tomēr šobrīd uzvārdus nevēlos nosaukt, taču līdzjutējiem, kuri seko Nacionālajai hokeja līgai (NHL) un Amerikas hokeja līgai (AHL), būs skaidrs, par kuriem hokejistiem ir runa," skaidroja Žamnovs.

Tikmēr Žamnovs noraidīja, ka komandai varētu pievienoties Ņujorkas "Islanders" hokejists Zenons Konopka un Latvijas sabiedrībai labi pazīstamais Stīvs Makintairs no Edmontonas "Oliers", kurš aizvadītās sezonas pirmajā NHL spēlē nokautēja latviešu hokejistu no Kalgari "Flames" Raiti Ivanānu. Kā zināms, Ivanāns šā smadzeņu satricinājuma dēļ bija spiests izlaist visu atlikušo sezonu.

Kā zināms, aizvadītajā sezonā "Vitjaz" kļuva par rupjāko komandu KHL čempionātā, kopumā izpelnoties 1270 soda minūtes.

Tikmēr "Vitjaz" šīs sezonas KHL regulārajā čempionātā ar 52 punktiem 54 spēlēs ieņēma pēdējo, 11.vietu Rietumu konferencē, neiekļūstot Gagarina kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!