Foto: LETA
Pārbaudes laika līgums ar Rīgas "Dinamo" beidzies uzbrucējam Armandam Bērziņam, un nolemts ar viņu sadarbību neturpināt. Arī uzbrucēja Kristiāna Pelša nākamajā sezonā komandas sastāvā nebūs, jo viņš turpinās spēlēt Kanādas junioru līgas WHL klubā Edmontonas "Oil Kings", vēsta kluba mājaslapa.

Kristiāns Pelšs, tāpat kā Kaspars Daugaviņš, ar Rīgas "Dinamo" bija noslēdzis pārbaudes laika līgumu, lai kopā ar komandu varētu aizvadīt pirmssezonas treniņnometni. Pelšs "Dinamo" sastāvā piedalījās arī pārbaudes spēlē pret Novosibirskas "Sibirj" (2:6), un trenerus pilnībā apmierināja viņa sniegums, taču jaunais hokejists pieņēma lēmumu turpināt spēlēt NHL kluba Edmontonas "Oilers" sistēmas jauniešu komandā Edmontonas "Oil Kings" Kanādas junioru līgā WHL.

Bērziņš kopā ar Rīgas "Dinamo" aizvadīja visu gatavošanās sākumposmu un komandas sastāvā tika pieteikts gan spēlei pret "Sibirj" (2:6), gan CSKA (1:4), taču pēc šajos mačos un treniņos redzētā, treneru korpuss pieņēma lēmumu neslēgt ar pieredzējušo Latvijas izlases uzbrucēju pilnvērtīgu līgumu uz nākamo sezonu.

Jau ziņots, ka Latvijas hokeja vārtsargs Nauris Enkuzens karjeru tomēr turpinās Somijā trešās spēcīgākās līgas - "Suomi-Sarja" - komandā Kokolas "Hermes".

Pašlaik "Dinamo" komandai ir noslēgti līgumi ar amerikāņu vārtsargu Krisu Holtu, kā arī latviešiem Māri Jučeru un Kristeru Gudļevski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!