Foto: LETA
Kontinentālas hokeja līgas (KHL) kluba "Rīgas Dinamo" svētku kulminācija pie "Arēnas Rīga" sestdien bija galvenā trenere Jūliusa Šuplera ierašanās uz baltā zirga.

Foto galerija

Šuplers uz balta zirga jāja no Kongresa nama, tā, izpildot derībās doto solījumu. Pagājušajā KHL sezona pirms iekļūšanas Gagarina kausā viņš saderēja ar komandas kapteini Sandi Ozoliņu - ja komanda pārvarēs Gagarina kausa pirmo kārtu, viņš dosies izjāde pa Rīgas centru ar baltu zirgu.

Atšķirība no "Dinamo" komandas vadības grožiem, zirgu Šupleram palīdzēja vadīt – zirgu veda pavadā speciālists. Šuplera izjādi no Kongresa nama eskortēja policija, uz brīdi apturot satiksmi, novēroja portāls "Delfi".

Vēlāk pasākumā pie "Arēnas Rīga" uz skatuves tika aicināti visi nākamās sezonas "Dinamo" hokejisti, un visskaļākos aplausus izpelnījas komandas kapteinis un publikas mīlulis Sandis Ozoliņš. Sākotnēji svētkos pie "Arēnas Rīga" bija pulcējušies vien pāris simti skatītāju, taču Šuplera ierašanos un "Dinamo" komandas iepazīstināšanu vēroja jau vairāki tūkstoši.

Jau ziņots, ka "Dinamo" iekļuva Gagarina kausa izcīņā un pirmajā kārtā sensacionālo ar 3:1 uzvarēja vienu no galvenajiem favorītiem Sanktpēterburgas SKA.

Gatavošanās jaunajai sezonai uzsāka 23.jūlijā, nedēļu treniņus aizvadot Valmierā.

Pirms jaunās sezonas "Dinamo" aizvadīs 11 oficiālas pārbaudes spēles, un pirmā no tām paredzēta 2.augustā "Volvo" sporta centrā pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Pirmo spēli "Arēnā Rīga" "Dinamo" aizvadīs 19.septembrī, kad uzņems Gagarina kausa ieguvējus Kazaņas "Ak Bars", kurā tagad spēlēs arī iepriekšējo divu sezonu rīdzinieku uzbrukuma līderis Marsels Hosa.

KHL regulāro sezonu Rīgas "Dinamo" noslēgs 2011.gada 20.februārī ar spēli savā laukumā pret Čeļabinskas "Traktor", bet jau 23.februārī sāksies KHL Gagarina kausa izcīņa. 2011.gada KHL Gagarina kausa finālsērija sāksies 8.aprīlī, bet jaunie čempioni kļūs zināmi vēlākais 20.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!