Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" galvenā trenera pienākumu izpildītāju kļuvis Františeks Hosa, vēsta Krievijas masu mediji.

"Spartak" šo sezonu aizvada ļoti neveiksmīgi un jau ilgāku laiku Krievijas masu medijos tika runāts par galvenā trenera Viktora Pačkaļina iespējamo atlaišano. Pēc "Spartak" spēlētāju prasības Pačkaļins saglabāja amatu, tomēr otrdien kluba vadība pēc abpusējas vienošanās pārtrauca attiecības ar šo speciālistu.

Kopā ar Pačkaļinu no darba atlaists arī viņa palīgs Andrejs Pjatanovs, bet galvenā trenera pienākumi uzticēti Františekam Hosam, kura dēls Marsels Hosa spēlē "Spartak" rindās. Františeks Hosa uz komandu atnāca tikai novembrī, kļūstot par Pačkaļina palīgu.

Tomēr "Spartak" paziņojums liecina, ka Hosa, iespējams, nekļūs par galveno treneri, jo kluba vadība veicot pārrunas un konsultācijas ar galvenā trenera kandidātiem.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Spartak" ar 27 spēlēs iegūtiem 28 punktiem ieņem vien desmito vietu. No astotajā vietā esošās Rīgas "Dinamo" maskavieši atpaliek par 12 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!