Divi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" jauniešu komandas "Rīga" spēlētāji Kristers Gudļevskis un Raimonds Vilkoits iebalsoti Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) turnīra Izaicinājuma kausa spēlē Rietumu konferences komandas sastāvā, vēsta līgas mājaslapa internetā.

Kā ziņots, par Izaicinājuma kausa dalībniekiem bija iespējams nobalsot speciāli izveidotā interneta mājaslapā "mhlcup.khl.ru".

"Rīgas" komandas vārtsargs Gudļevskis kļuva par balsojuma uzvarētāju, ar 9170 balsīm iegūstot vislielāko līdzjutēju atbalstu. Tādējādi viņš spēli uzsāks Rietumu konferences komandas sākumsastāvā.

Savukārt Vilkoits, kurš ir labākais "Rīga" komandas vārtu guvējs (18 precīzi raidījumi 35 čempionāta spēlēs), balsojumā ieguva 8558 balsis, no Rietumu konferences uzbrucējiem ierindojoties ceturtajā vietā.

Balsojuma tabulas augšgalā bija arī citi "Rīga" komandas pārstāvji - Juris Upītis, Vitālijs Karamnovs, Mārtiņš Porejs un Artūrs Salija -, taču viņi komandas sastāvā netika iekļauti.

Jau vēstīts, ka Rietumu konferences komandu Izaicinājuma kausa spēlē vadīs "Rīga" galvenais treneris Leonīds Tambijevs.

Iepriekš bija plānots, ka komandu vadīs Vjačeslavs Bucajevs, tomēr viņš decembrī no Maskavas "Krasnaja armija" komandas tika paaugstināts uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA treneru štābu.

MHL Izaicinājuma kausa spēle notiks 12.februārī Ufā. Tajā piedalīsies labākie Austrumu un Rietumu konferences hokejisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!