Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas „Dinamo” kapteini Sandi Ozoliņu pirms šīs sezonas interesi izrādījusi līgas čempionvienība Ufas „Salavat Julajev”, intervijā interneta mājaslapai „telegraf.lv” teica Latvijas čempionāta komandas „Ozolnieki-Monarch” treneris Guntars Paste.

Paste, kurš jau ilgu laiku ir labos draugos ar hokejistu, par viņa spēlēšanu citā KHL komandā runāja izvairīgi, taču atklāja, ka pirms šīs sezonas divas komandas interesējušās par Ozoliņa pakalpojumiem.

„Teorētiski viss ir iespējams. Ozoliņa pāreja uz citu komandu būtu reālāka, ja „Dinamo” pagājušajā sezonā neiekļūtu izslēgšanas spēlēs,” stāstīja Paste. „Pirms gada, kad Ozoliņš veica pārrunas ar Rīgas komandu par līguma pagarināšanu, viņam bija piedāvājumi no četrām komandām.”

„Šajā sezonā divu komandu menedžeri vērsās pie manis ar mērķi, lai es pārliecinu Sandi,” viņš turpināja. „Ozoliņš joprojām ir pieprasīts.”

„Viens no tiem bija „Salavat Julajev” ģenerālmenedžeris Oļegs Gross. Arī otrs klubs bija no Austrumu konferences. Taču es šo komandu pārstāvjiem teicu, ka viņa pāreja ir neiespējama un Ozoliņš paliks Rīgas „Dinamo”,” skaidroja Paste.

Ozoliņš šīs sezonas 36 spēlēs guvis deviņus vārtus un izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles, iekrājot arī negatīvu lietderības koeficentu -11.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!