Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas „Dinamo” līdz sezonas beigām noslēgusi līgumu ar slovāku uzbrucēju Marselu Hosu, kurš šīs vienības rindās spēlēja KHL pirmajās divās sezonās, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

„Dinamo” rindās Hosa varētu atgriezties ceturtdien, kad Rīgas klubs savā laukumā spēkosies ar slovāku uzbrucēja līdzšinējo komandu Maskavas „Spartak”. Viņš spēlēs ar ierasto 81.numuru.

Jau vēstījām, ka Hosa aizvadītā gada izskaņā tika atlaists no „Spartak” komandas, bet vēlāk Krievijas mediji ziņoja, ka viņš pievienosies Mitišču „Atlant” vienībai, tomēr šis darījums nenotika.

Hosa šosezon aizvadītajās 35 spēlēs guvis sešus vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles.

Iepriekšējo sezonu slovāku uzbrucējs aizvadīja Kazaņas „Ak Bars” komandā un 51 spēlē viņš guva 16 vārtus un izdarīja 15 rezultatīvas piespēles. Savukārt astoņās izslēgšanas spēlēs Hosa guva divus vārtus un reizi asistēja komandas biedram.

Atgādinām, ka 2009./10. gada sezonas regulārajā čempionāta 56 spēlēs uzbrucēja kontā 35 vārti (labākais rādītājs KHL) un 19 piespēles, bet deviņās izslēgšanas spēlēs četri vārti un viena piespēle. Vēl sezonu pirms tam viņa kontā 52 spēles, 22 vārti un 23 piespēles, bet trīs izslēgšanās spēlēs viņš guva divus vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!