Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Trešajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēlē sestdien Jaromira Jāgra vārdā nosauktās Austrumu konferences komandas spēlētāji ar rezultātu 18:16 (5:5, 4:7, 9:4) pieveica Alekseja Jašina (Rietumu konferences zvaigznes) komandu.

Foto galerija

Jašina komandā Zvaigžņu spēlē laukumā devās arī divi Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" hokejisti - uzbrucējs Lauris Dārziņš un aizsargs Sandis Ozoliņš.

Dārziņš šajā spēlē izcēlās ar vieniem gūtajiem vārtiem, mača 25.minūtē panākot 7:6, bet Ozoliņš pie rezultativitātes punktiem netika.

Jašina komandas labā piecus vārtus guva Sergejs Mozjakins, trīs reizes precīzs bija Maksims Afinogenovs, bet divus vārtus guva Maksims Sušinskis.

Tikmēr Jāgra komandā trīs vārtus guva pats komandas kapteinis, bet pa diviem precīziem metieniem izpildīja Lukašs Kašpars, Romāns Červenka, Sergejs Fjodorovs un Aleksejs Morozovs.

Jau no spēles pirmajām sekundēm cīņa ritēja no vieniem vārtiem uz otriem, un gandrīz katrā no uzbrukumiem kāda komanda guva vārtus. Pirmā trešdaļa noslēdzās ar draudzīgu neizšķirtu 5:5, bet otrajā trešdaļā neliels pārsvars piederēja Jašina komandai, kurai līdz trešdaļas beigām izdevās izvirzīties vadība ar 12:9.

Trešā trešdaļa iesākās ar vētrainiem Jāgra komandas uzbrukumiem, un no trīs vārtu deficīta Austrumu zvaigznēm izdevās izvirzīties vadībā, taču Jašina komanda spēja saņemties un nepilnu trīs minūšu laikā atkal spēja izvirzīties vadībā ar 14:13. Atlikušajā laikā abas komandas apmainījās vēl ar dažiem vārtiem, bet beigās veiksmīgāki izrādījās Jāgra komanda.

Par labāko spēlētāju Jašina komandā tika atzīts Mozjakins, bet Jāgra komandā - Aleksandrs Radulovs, kurš izcēlās ar vieniem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Jāpiebilst, ka Jāgra vadītā komanda KHL Zvaigžņu spēlē uzvarēja trešo reizi pēc kārtas.

Kā ziņots, KHL Zvaigžņu spēles meistarības konkursos ar rezultātu 4:3 uzvarēja Jašina komanda.

Pagājušās sezonas KHL Zvaigžņu spēlē, kas risinājās Minskā, uzvaru ar rezultātu 11:8 izcīnīja Jāgra vadītā komanda. Pērn Jāgra komanda sastāvēja no labākajiem ārvalstu hokejistiem, bet Jašina - no Krievijas spēlētājiem.

Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" pagājušajā gadā pārstāvēja divi spēlētāji - Jāgra komandas rindās laukumā devās Ozoliņš un slovāks Marsels Hosa, kurš šo sezonu aizvada Kazaņas "Ak Bars" sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!