Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Disciplinārā komiteja pēc rupjās spēles ar Rīgas "Dinamo" komandu diskvalificējusi četrus Čehovas "Vitjaz" spēlētājus.

Tikmēr Latvijas komandas kapteinim Sandim Ozoliņam jau pēc cīņas piespriests 20 minūšu spēles sods, tomēr neviena spēle viņam nebūs jāizlaiž.

Kā ziņots, svētdien notikušajā mačā, kurā Rīgas "Dinamo" izbraukumā izcīnīja graujošu uzvaru ar rezultātu 7:1, trešajā trešdaļā "Vitjaz" izraisīja vairākus kautiņus. Lielākajā no tiem aktīvi iesaistījās Ozoliņš, pret Džeremiju Jablonski aizstāvot savu daudz jaunāko maiņas partneri Oskaru Cibuļski.

Spēles laikā pēc notikušā Ozoliņam tika piespriests tikai divu minūšu noraidījums, tomēr KHL Disciplinārā komiteja nolēmusi, ka latvieša nodarījums ir pietiekoši bargs, lai viņam piespriestu 20 minūšu sodu.

Pagaidām Rīgas "Dinamo" kapteinim vēl neviena spēle nebūs jāizlaiž, bet tas notiks nākamreiz, ja viņš saņems vismaz desmit minūšu noraidījumu.

Daudz bargākus sodus KHL kārtējo reizi piespriedusi "Vitjaz" hokejistiem - Kips Brenans, kurš jau iepriekš bija nosacīti diskvalificēts, nepiedalīsies nākamajās astoņās spēlēs, Jablonskim par divu kautiņu organizēšanu jāizlaiž nākamie pieci mači, Niks Tarnaskis nevarēs spēlēt trijās cīņās, bet Jevgēņijam Timkinam nāksies izlaist divus mačus.

Kā ziņots, uzvarot "Vitjaz" komandu, Rīgas "Dinamo" pārtrauca sešu zaudējumu sēriju un izkļuva no kopvērtējuma pēdējās vietas līgā.

Tagad Rīgas "Dinamo" KHL Rietumu konferences kopvērtējumā ar astoņiem punktiem desmit spēlēs pakāpās uz priekšpēdējo, desmito, vietu, apsteidzot tieši "Vitjaz" komandu, kuras kontā ir seši punkti desmit mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!