Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Rietumu konferences finālā svētdien iekļuva Mitišču "Atlant" komanda.

Sērijas izšķirošajā, septītajā spēlē izbraukumā "Atlant" ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Sanktpēterburgas SKA komandu, visā sērijā triumfējot ar 4-3.

Uzvarētājiem precīzi meta Iļja Gorohovs, Aleksandrs Ņesterovs un Dmitrijs Bikovs, savukārt SKA komandas labā abus vārtus guva Maksims Ribins.

Spēles pirmajā trešdaļā rezultātu septītajā minūtē atklāja SKA spēlētājs Ribins, taču pēc nepilnām sešām minūtēm izlīdzinājumu panāca viesu komandas uzbrucējs Gorohovs, un pēc pirmajām 20 minūtēm rezultāts bija 1:1. Otrajā trešdaļā vēlreiz Sanktpēterburgas komandu vadībā izvirzīja Ribins, bet šoreiz "Atlant" hokejisti izlīdzinājumu panāca tikai noslēdzošajā trešdaļā.

Tā kā spēles pamatlaikā neizdevās noskaidrot uzvarētāju, to nācās izdarīt pagarinājumā. Papildlaikā abas komandas apmainījās bīstamiem uzbrukumiem, tomēr rezultatīvs metiens desmitajā minūtē izdevās "Atlant" komandai, kad pēc Zbineka Irgla piespēles vārtus guva Bikovs.

Rietumu konferences finālā "Atlant" spēkosies ar Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību.

Kā ziņots, "Lokomotiv" komanda savā pusfinālsērijā ar 4-1 apspēlēja Latvijas klubu Rīgas "Dinamo".

Kā ziņots, Austrumu konferencē Ufas "Salavat Julajev" ar 4-1 pieveica līgas iepriekšējo divu sezonu čempionvienību Kazaņas "Ak Bars", bet Omskas "Avangard" un Magņitogorskas "Metallurg" komandu duelī sērijā rezultāts ir 3-3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!