Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šīs sezonas Zvaigžņu spēlē "Arēnā Rīga" tiksies Rīgas "Dinamo" kapteiņa Sanda Ozoliņa (Rietumu konference) un Magņitagorskas "Metallurg' kapteiņa Sergeja Fjodorova (Austrumu konference) komandas, trešdien tika paziņots speciālā prezentācijā.

2012.gada KHL Zvaigžņu spēle 21.janvārī notiks "Arēnā Rīga", kur arī trešdien Rīgas "Dinamo" – Popradas "Lev" spēles pārtraukumā notika īpaša prezentācija.

KHL Zvaigžņu spēlē kā ierasts būs arī dažādi konkursi – komandu veiklības stafete, spēcīgākā metiena noteikšana un efektīvākais "bullītis". Trešdien "Arēnā Rīga" konkursus uz ledus demonstrēja Rīgas "Dinamo" bērnu komandas spēlētāji.

Savukārt pēc tam tika prezentēts KHL Zvaigžņu spēles logo, kurā ietverti arī Rīgas pilsētas elementi un uz zvaigznes tup melnais kaķis, gluži kā Vecrīgā uz mājas jumta.

Pagājušajā sezonā KHL Zvaigžņu spēlē Jaromira Jāgra vārdā nosauktās Austrumu konferences komandas spēlētāji ar 18:16 (5:5, 4:7, 9:4) pieveica Alekseja Jašina (Rietumu konferences zvaigznes) komandu, kurā bija arī Ozoliņš un Lauris Dārziņš. Savukārt meistarības konkursos Rietumu konferences jeb Jašina komandas spēlētāji uzvarēja ar 4:3.

2011.gada KHL Zvaigžņu spēles fotogalerija


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!