Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galveno treneri Jūliusu Šupleru interesi izrāda divi Maskavas klubi, kuri jau izteikuši piedāvājumus, vēsta Krievijas izdevums "Hokejnaja Pravda".

Piedāvājumus Šupleram izteikuši Maskavas "Spartak" un Maskavas CSKA.

"Spartak" pārrunas ar Šupleru neesot bijušas veiksmīgas, tādējādi nākošais "rindā" esot CSKA, kas diezgan aktīvi vēlas pārvilināt slovāku hokeja speciālistu.

Kā zināms, Šupleram piedāvājumu palikt komandā ir izteicis Rīgas "Dinamo". Paredzams, ka Šuplera jautājumā lielāka skaidrība varētu būt nākamajā nedēļā.

Runas par Šuplera iespējamo pārcelšanos uz kādu citu KHL klubu bija arī pēc iepriekšējām sezonām, taču allaž viņš palika Rīgas "Dinamo".

"Spartak" sezonas sākumā trenēja Milošs Ržiga, kuru jau oktobra vidū nomainīja bijušais Rīgas "Dinamo" spēlētājs Igors Pavlovs. Tomēr novembrī Pavlovs arī tika atlaists, bet līdz sezonas beigām galvenā trenera pienākumus pildīja ģenerālmenedžeris Andrejs Jakovenko. Pēc Pavlova atlaišanas jau parādījās spekulācijas par Šuplera iespējamo pārcelšanos uz "Spartak", taču tas nenotika.

Maskavas CSKA galvenais treneris šobrīd oficiāli ir Sergejs Ņemčinovs, taču klubs jau ir npaziņojis, ka viņam tiek meklēts aizvietotājs, jo Ņemčinovs vairāk darba veltīs ģenerālmenedžera darbam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!