Foto: LETA
Latvijas leģendārā hokeja aizsarga Sanda Ozoliņa kļūšana par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas “Dinamo” ģenerālmenedžeri esot maz ticama, vēsta laikraksts “Latvijas Avīze”.

Atgādinām, ka Normunds Sējējs otrdien pameta "Dinamo" ģenerālmenedžera amatu, bet uz laiku viņa pienākumus veiks valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis. Lai arī kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atzina, ka viens no kandidātiem uz šo amatu esot Ozoliņš, tomēr laikrakstam kāds anonīms, bet vienībai tuvu stāvošs avots vēsta, ka tas diez vai notiks.

"Sandis nebūtu sajūsmā strādāt ar tādiem kluba vadītājiem. Viņš pat neizskatītu Savicka piedāvājumu," sacīja klubam tuvu stāvoša persona, piebilstot, ka Ozoliņa pakalpojumi noteikti nebūtu no lētākajiem.

Tāpat Ozoliņš apsverot iespēju turpināt spēlētāju karjeru. Jau vēstījām, ka Magņitogorskas "Metallurg" Latvijas aizsargam piedāvā trīs miljonus dolāru sezonā lielu algu.

Tiek baumots, ka “Dinamo” ģenerālmenedžera amatu varētu piedāvāt bijušajam vārtsargam Pēterim Skudram. Tieši Skudra pirms diviem gadiem Rīgas komandai piesaistīja slinko uzbrucēju Taileru Arnsonu. Pie tam Skudram ar Savicki esot ļoti labas attiecības. Skudra aizvadītajā sezonā bija Čerepovecas "Severstaļ" vārtsargu treneris, bet līgums ar komandu nu jau ir noslēdzies. Tāpat Sējēja amatu, visticamāk, neieņems kāds ārzemnieks.

Atgādinām, ka Sējējs nākamajā sezonā par ģenerālmenedžeri strādās citā līgas komandā Prāgas "Lev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!