Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" aizsargam Rodrigo Laviņam savainotā roka miera stāvoklī jātur vismaz sešas nedēļas, pastāstīja hokejists.

Laviņam pirms nedēļas veica savainotās rokas operāciju, taču atlabšanai būs vajadzīgs ilgāks laiks, nekā mediķiem sākotnēji šķita.

Kā ziņots, savainojumu Laviņš guva kautiņā ar Čehovas "Vitjaz" spēlētāju Aleksandru Fedosejevu.

"Nekas sarežģīts un nopietns rokas traumai nav, tomēr atveseļošanās prasīs diezgan ilgu laiku - sešas nedēļas noteikti roka jātur miera stāvoklī, lai sadzīst, un pēc tam vēl kamēr ievingrinās," atzina Laviņš.

"Kautiņā gūt traumu parastiem spēlētājiem nav ikdienišķi. Parasti tas sanāk tādiem hokejistiem kā Raitis Ivanāns, bet es katru dienu nekaujos, un tad arī tā var sanākt. Neesmu jau bokseris," teica Laviņš.

Tomēr sīkākus komentārus par "Vitjaz" komandu Laviņš nesniedza. "Tā vienkārši gadījās - man nodarīja pāri, iesita ar nūju tā, kā vienkārši nedara, tāpēc es nevarēju neatbildēt."

Laviņš šosezon piedalījies 26 KHL spēlēs, kurās izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -7.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" komanda savā šī gada pēdējā KHL regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izbraukumā ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Baltkrievijas klubam Minskas "Dinamo".

Gada izskaņā Rīgas "Dinamo" dosies uz Šveici, kur piedalīsies Špenglera kausā.

Savukārt nākamajā gadā Rīgas "Dinamo" pirmo spēli aizvadīs 5.janvārī, uzsākot trīs mājas spēļu sēriju.

Šobrīd KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 50 punktiem 35 mačos ieņem sesto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!