Foto: AFP/Scanpix
Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Skrastiņš oficiāli pievienojies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Jaroslavļas "Lokomotiv", otrdien apstiprināja Jaroslavļas komandas vadība.

Kluba prezidents Jurijs Jakovļevs darījuma nosacījumus un līguma termiņu neatklāja.

"Mums ir divi uzdevumi: audzināt jauno paaudzi un paralēli vēl arī uzvarēt. Kārlis kā reiz ir tas spēlētājs, kurš mūsu jaunajiem aizsargiem var šo un to iemācīt. Vēl vairāk, ja ņem vērā, ka, visticamāk, mūsu komandā nebūs divu citu pieredzējušo aizsargu Alekseja Vasiļjeva un Sergeja Žukova," norādīja Jakovļevs.

Līdz šim Skrastiņš spēlēja Nacionālajā hokeja līgā un pagājušajā sezonā pārstāvēja Dalasas "Stars" komandu, ar kuru līgums viņam beidzās pēc sezonas. Aizvadītajā sezonā latviešu aizsargs 74 spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles.

Kā agrāk jau izteicies pats hokejists, viņam prioritāte būšot spēlēšana NHL. Tomēr, ja viņam NHL līgums netiks piedāvāts, tad labprāt spēlētu KHL klubā Rīgas "Dinamo".

Atgādinām, ka Skrastiņš nepalīdzēja Latvijas izlasei pasaules čempionātā, kā vienu no iemesliem minot tieši neskaidrības par savu nākotni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!