Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Dramatisku uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Rietumu konferences pusfināla sērijas piektajā spēlē ceturtdien pagarinājumā izcīnīja Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda, vēl vairāk pagarinot sēriju.

Šajā mačā "Lokomotiv" uzvarēja Mitišču "Atlant" komandu ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 1:0).

Zīmīgi, ka pamatlaikā "Lokomotiv" hokejisti izlīdzinājumu panāca tikai piecas sekundes pirms beigām.

Šajā mačā rezultātu 16.minūtē atklāja "Atlant" hokejists Sergejs Mozjakins, bet otrās trešdaļas sākumā viesu pārsvaru dubultoja Jaroslavs Obšuts.

51.minūtē Ivans Tkačenko rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, bet brīdī, kad jau likās, ka sērija tūlīt noslēgsies, izlīdzinājumu panāca Aleksandrs Gaļimovs. Pagarinājums aizritēja dramatiskā un abpusējiem uzbrukumiem aktīvā cīņā un uzvaras vārtus desmitajā minūtē guva Tkačenko.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Atlant" saglabāja vadību ar rezultātu 3-2. Nākamais mačs notiks sestdien Mitiščos.

Kā ziņots, abu komandu pirmajā duelī "Atlant" izbraukumā svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 6:1, otrajā mačā triumfēja pagarinājumā ar 3:2, bet trešajā cīņā uzvarēja ar 3:1. Savukārt ceturtajā mačā "Lokomotiv" uzvarēja ar 4:2, tiekot pie pirmās uzvaras sērijā.

Kā ziņots, Rietumu konferences pusfinālsērijā "Lokomotiv", kas regulārajā čempionātā bija spēcīgākā konferences vienība, ar 4-1 pieveica Latvijas klubu Rīgas "Dinamo", bet "Atlant" savā pusfinālsērijā ar 4-3 apspēlēja Sanktpēterburgas SKA.

Tikmēr Austrumu konferences finālā Ufas "Salavat Julajev" spēkojas ar Magņitogorskas "Metallurg" vienību. Šajā sērijā pašlaik ar 3-1 vadībā atrodas "Salavat Julajev". Sērijas piektā spēle norisināsies piektdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!