Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Ļoti neveiksmīgi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli svētdien aizvadīja Edgara Masaļska pārstāvētā vienība Hantimansijskas "Jugra", kas savu līdzjutēju priekšā pēdējā trešdaļā nenosargāja četru vārtu pārsvaru un ar 6:7 zaudēja Čeļabinskas "Traktor".

"Jugra" vēl spēles 45.minūtē bija vadībā ar 6:2, bet tad četrarpus minūšu laikā ielaida četrus vārtus. Trešā perioda vidū "Jugra" vārtos Mihailu Birjukovu nomainīja Masaļskis, taču arī viņš neglāba – 2:10 minūtes pirms pamatlaika beigām uzvaras vārtus "Traktor" labā guva Maksims Jakucenja.

Pēc šīs katastrofālās neveiksmes sērijā līdz četrām uzvarām "Jugra" ir zaudētājos ar 1-2. Nākamā spēle pirmdien atkal notiks Hantimansijskā.

Vēl vienā mačā svētdien Kazaņas "Ak Bars" bez Laura Dārziņa ierindā viesos ar 4:3 pagarinājumā pieveica Ufas "Salavat Julajev" un izvirzījās vadībā sērijā ar 2-1. Uzvaras vārtus Kazaņas klubam pagarinājuma devītajā minūtē guva Daniss Zaripovs. Arī šajā pārī nākamā spēle notiks svētdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!